Osijek
BRANKA GALIĆ OSTVARILA DUGOGODIŠNJU ŽELJU

Od voća na “hoklici” do prodavaonice
Objavljeno 1. ožujka, 2020.
Niz godina Branka Galić poznata je u svom, sad već bivšem, naselju, na Jugu 2, kao prodavačica voća iz vlastita vrta, na stazi u Opatijskoj ulici koja vodi do ljekarne i mesnice. Nije stoga čudno što je ta poduzetna stanovnica Antunovca odabrala Jug 2 kao mjesto gdje će iskoristiti 55 tisuća kuna državnih poticaja i otvoriti prodavaonicu/povrćarnicu nazvanu "Galic".

- Ovdje me ljudi znaju, ovdje sam odrasla i nije bilo drugoga mjesta gdje bih otvorila svoju povrćarnicu. Ideja se rodila prije dvije godine i za to sam vrijeme uspjela odabrati gradski prostor i naposljetku sam konačno otvorila vlastitu prodavaonicu. Jako sam sretna i zadovoljna, jer čak i dok nije sezona voća iz moga vrta, posao ide. Polako, ali sigurno - priča prodavačica Branka, dodajući da se raduje skorašnjoj ponudi vlastitih jagoda, šljiva, trešanja i raznog drugoga voća. U međuvremenu ostvarila je suradnju s poznatim slavonskim proizvođačem zamrznutih slanih i slatkih proizvoda, ali i s brojnim proizvođačima raznih prehrambenih artikala.

Tako u prodavaonici "Galic" Branka uz spomenute zamrznute proizvode ima i suhomesnate proizvode, tjesteninu, razne konzerve i štošta drugo. Široka paleta proizvoda svakodnevno, izuzev ponedjeljka, kad prodavaonica ne radi, privlači kupce. Pronaći ćete je tik uz mjesto gdje je godinama prodavala voće sjedeći na stoličici, tzv. hoklici, razmišljajući kako ostvariti svoju želju i otvoriti vlastitu prodavaonicu. Njoj se želja - ispunila.
M. Mihelić
Možda ste propustili...

ISTRANI DOŠLI PO NAŠA ISKUSTVA

Razmjena iskustva dviju europskih regija sporta

PROJEKT UDRUGE KREAKTIVA: UPOZNAJUĆI EUROPU UPOZNAJEM SEBE

Punoljetnost su obilježili putujući vlakom po Europi na trasi Orient Expressa

SA ZIMSKE SLUŽBE RAVNO NA KOMARACE

Počeli larvicidni tretmani u Bilju

Najčitanije iz rubrike