Sport
BSK GOSTUJE KOD ORIJENTA 1919

Bjelobrđani prizivaju isti ishod kao jesenas
Objavljeno 28. veljače, 2020.

Vezani članci

OSIJEK II DOČEKUJE ŠIBENČANE

Samo igrati i napadati, to uvijek mora biti naš stav

CIBALIA NEMA PRAVO NA KIKS

Solin je suparnik po mjeri i treba ga dobiti

Nakon prošlonedjeljne neuspjele domaće proljetne premijere sa susjedom iz Osijeka te posljedično pada na pretposljednju stepenicu u redoslijedu nogometaši BSK-a dolaze na noge drugoplasiranim Riječanima.


Na put je BSK-ova ekspedicija krenula jučer i noćila u Malinskoj na Krku kako bi se u subotu od 15 sati odmorna suprotstavila visokokotirajućem domaćinu. Razvidno je stoga komu je namijenjena uloga favorita, ali kako momčad trenera Tomislava Steinbrücknera mora egzistencijalne drugoligaške bodove tražiti u svim prilikama, tada će to pokušati i u današnjoj. U odnosu prema protekloj etapi udarni će sastav biti nešto promijenjen, kao i formacija momčadi, koja će se vratiti na 4-2-3-1, a za koju ponovo neće kandidirati veći broj igrača. Ozlijeđeni Ćorić, Gvozdenović, Batinić i Horvat vjerojatno su izgubljeni do kraja sezone, a uskoro se očekuje povratak ovozimske prinove Kovačevića te Popovića, koji će današnji susret 18. kola preskočiti zbog akumuliranih žutih kartona. Oni nogometaši koji su na raspolaganju svjesni su trenutka i zadaće, koju bi ukupno bilo lakše ispuniti odnesu li nešto "žuto-plavi" s Kvarnera na krajnji istok Hrvatske.

- Položaj u redoslijedu nalaže ambicioznost na svim igralištima, pa tako i na Krimeji, kod favoriziranog domaćina. Kvaliteta, ipak, nije toliko izražena kako bodovna razlika sugerira, tako da sigurno nismo bez izgleda, pod uvjetom da igrači daju svoj maksimum. Nećemo se osvrtati na prošlost, posebice nedavnu s Osječanima, od kojih smo nezasluženo izgubili, a budemo li na sličnoj ili višoj razini, uz zrnce sreće, ostajanje neporaženima nije nemoguća misija - najavio je pomoćni trener Denis Krstanović, koji je jesenas protiv Orijenta 1919 bio glavni kormilar na klupi BSK-a i s momčadi je današnjeg suparnika dobio sa 3:0. Kakva se, pak, repriza priželjkuje i priziva. Momčad će, dakle, igrati u formaciji 4-2-3-1, a očekuje se sljedeća početna: Ilinčić - Raguž, Dalić, Mitrović, Aleksić - Kovačić, Mory - Žuljević, Muženjak, I. Mihaljević - Dabro.
Dražen Lekšan
 
Rezultati by SofaScore
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike