Sport
RAZNOVRSTAN KUGLAČKI VIKEND

Prvo za ligaške bodove, potom parovi za PH
Objavljeno 28. veljače, 2020.
Na programu je 15. kolo Prve hrvatske kuglačke lige, u kojemu slavonski tercet ima zahtjevne protivnike. Najteže je svakako kuglačima Osijeka, kojima je svaki bod zlata vrijedan u borbi za ostanak. Stoga kuglači s Drave nemaju izbora nego pokušati ostati neporaženi u Zagrebu kod Medveščaka 1958. Novi poraz znači korak bliže izlaznim vratima. Ostali parovi: Velebit - Mertojak, Bjelovar - Zaprešić, Grmoščica - Željezničar (Č) i Šubićevac - Zadar. Bez imperativa pak mogu igrati kuglačice Osijeka ‘97 jer su u subotu gošće vodeće Mlake u Rijeci. Bodovi su nedostižni, ali ovo je prilika da se forma testira protiv najjačeg mogućeg protivnika. Đakovo je prije tjedan dana osvojilo prvi bod, sada će pokušati uzeti i prvi puni plijen, u goste stiže Rijeka. Još igraju parovi: Admiral - Istra, Podravka - Split i Karlovac - Zagreb.

U Prvoj B ligi Sjever osječki Kandit zaostaje dva boda za liderom, a ako želi ostati u utrci, morao slaviiti kod zagrebačkog Obrtnik Torbara. U 17. kolu još igraju parovi: Pakrac - Fortuna, Slavonac - Radnik, Đurđenovac - Elektra, Lepoglava - Zrinski Pivovara i Novska - Podravka.

U nedjelju je na Pampasu Parovno prvenstvo Regije Istok za seniore. Nastupa 16 kombinacija, a pet najboljih ide sredinom ožujka u Zaprešić na državnu završnicu. N.B.
Najčitanije iz rubrike