Regija
BROJ DIPLOMANADA, OD OSNUTKA PRIJE 22 GODINE, NARASTAO NA 3650

Promocija 175 novih diplomanada Veleučilišta
Objavljeno 28. veljače, 2020.
POŽEGA - Na Veleučilištu u Požegi promovirano je 175 novih diplomanada preddiplomskih stručnih i specijalističkih diplomskih stručnih studija. Time je ukupni broj diplomanada, od osnutka prije 22 godine, narastao na 3650. Ova brojka dobiva dodatnu snagu time što je prema posljednjim ocjenama Agencije za znanost i visoko obrazovanje Veleučilište među tri najbolja u Hrvatskoj, a k tome više od dvije trećine diplomanada zaposlenje dobije u godinu dana nakon diplomiranja.


U čestitki diplomandima doc. dr. sc. Berislav Andrlić, zamjenik dekana Veleučilišta u Požegi, pozvao ih je da nastave suradnju te im poželio da nastave promovirati prave vrijednosti i stečenim znanjem izgrade poslovnu karijeru u Hrvatskoj.
Rezimirajući prošlu godinu, istaknuo je uspješno provedene projekte. U projektu ERASMUS ostvarena je suradnja s brojnim europskim i dalekim zemljama, od Austrije, Njemačke, Francuske do Kanade, Brazila, Ukrajine i Indije. Od 2014. godine Veleučilište je provelo sedam projekata vrijednih više od sedam milijuna kuna. - Najvažnije je što smo uspjeli ostvariti misiju ulaganja u mladog čovjeka, struku i znanost za opće dobro naše domovine - rekao je dr. Andrlić. Nastojeći odgovoriti na potrebe obrazovanja, u pripremi su dva nova programa iz područja informatičke tehnologije i enogastronomije. B.S.T.
Možda ste propustili...

U OBITELJSKOM CENTRU ĐAKOVAČKO-OSJEČKE NADBISKUPIJE

Otvaranje je Vrta arkanđela Rafaela

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

Najčitanije iz rubrike