Osijek
U ORGANIZACIJI GRADA

Besplatno predavanje o radu reciklažnog dvorišta Retfala
Objavljeno 29. veljače, 2020.
Grad Osijek provodi projekt "Izgradnja reciklažnog dvorišta Retfala", čiji je cilj omogućiti zbrinjavanje reciklabilnog komunalnog otpada nastalog u kućanstvu, osigurati sustavno gospodarenje posebnim kategorijama otpada na način propisan zakonom s najboljim ishodom za okoliš te smanjiti količinu otpada na odlagalištu komunalnog otpada Lončarica Velika.

Reciklažno dvorište Retfala sagrađeno je u Kapelskoj ulici 83, a otvoreno je građanima na besplatno korištenje od 18. listopada 2019.

Ovim putem pozivaju se građani s područja gradske četvrti Retfala i prigradskog naselja Višnjevac, a koji žele znati više o radu reciklažnog dvorišta, odvajanju otpada, važnosti kružnog gospodarstva te ostalim pitanjima vezanim uz gospodarenje otpadom u gradu Osijeku da nazoče radionici u srijedu, 4. ožujka, u 17 sati u prostorijama GČ-a Retfala, Ulica J. J. Strossmayera 200.

Organizacija radionice sufinancirana je u okviru Operativnog programa Konkurentnost i kohezija, iz Europskog fonda za regionalni razvoj. Sudjelovanje na radionici je besplatno. I.A.
Možda ste propustili...

IZ TRPIMIROVE U HADRIJANOVU

Desno samo kroz križanje

VLASTA RAMLJAK GOŠĆA SUSRETA UGODE

Najviše od svega volim teatar, on mi život znači

URUČENE USPOMENICE NA MEMORIJALNU HODNJU OSIJEK - VUKOVAR

Svake godine sve više učenika želi dati svoj obol žrtvi Vukovara

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana