Osijek
PREDAVANJE U AMERICAN CORNERU GISKO-A

Sanja Račić o samozapošljavanju
Objavljeno 29. veljače, 2020.
Sanja je Račić 27 godina radila na HRT-u kao novinarka, kada je dala otkaz i u listopadu 2018. godine otvorila obrt. Zbog zdravstvenih je razloga, boreći se protiv opasne bolesti, promijenila profesiju i odlučila se za iznimno hrabar korak - samozapošljavanje. Osnovala je vlastiti brend ručno rađenog nakita naziva Allunga, što na jeziku Aboridžina znači sunce. Izabravši poduzetništvo, Sanja je morala naučiti kako uspješno poslovati, rasti i neprestano se unaprjeđivati.


Svd koji žele saznati kako je moguće krenuti Sanjinim stopama te započeti proces samozapošljavanja, iz Gradske i sveučilišne knjižnice pozivaju da im se pridruže u ponedjeljak, 2. ožujka, s početkom u 17 sati u prostoru American Cornera (Europska avenija 24) na predavanju Sanje Račić o vlastitom iskustvu samozapošljavanja i radionicu izrade nakita pod nazivom "Jačanje žena na tržištu rada – primjer samozapošljavanja".


Predavanje i radionicu organizira American Corner Osijek u sklopu programa Women‘s Empowerment, kojemu je cilj osnažiti prava i položaj žena u suvremenom društvu te potpomoći njihovu socijalnu i poslovnu sposobnost. Unatoč tome, radionica je namijenjena svim zainteresiranim korisnicima.
Inače, nakit Sanje Račić pod brendom Allunga brzo je postao omiljen među ženama i davno je prešao hrvatske granice. S ponosom ga nose žene svih dobi i zanimanja, svjesne kako, osim estetske i modne dimenzije, svaka Sanjina ogrlica, narukvica ili prsten u sebi ima utkanu priču o upornosti, hrabrosti i ljubavi jedne iznimne žene, kako smo ju svojedobno opisali u Glasu - fragilne superjunakinje. I. Rab Guljaš
Možda ste propustili...

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

NA DAN PARLAMENTARNIH IZBORA

Trgovine koje rade 17. travnja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana