Mozaik
DAVID BECKHAM PODRŽAO PRIJATELJA

Ponosan na Harryjevu odluku da napusti dvor
Objavljeno 29. veljače, 2020.
David Beckham, gostujući u emisiji "Entertanment Tonight", izjavio je da je "ponosan" na Harryja, vojvodu od Sussexa, i njegovu odluku da sa suprugom napusti svoje dužnosti kao član kraljevske obitelji. Britanski nogometaš, koji je s Harryjem dugogodišnji prijatelj, kazao je da je princ "iznimna osoba". "Volimo ga", kazao je u vlastito i u ime supruge Victorije Beckham. "Ponosan sam jer vidim da se razvija kao osoba i postaje jako dobar otac", a svakome ocu iznimno je važan kvalitetan odnos s djecom, kazao je Beckham. Nogometaš, koji je u svibnju 2018. sa suprugom bio među uzvanicima na Harryjevu kraljevskom vjenčanju, kazao je i da s princom Harryjem nikada nije razgovarao o njegovoj odluci da odseli u inozemstvo. "Nismo razgovarali o njegovu odlasku. Razgovarali smo poput dobrih prijatelja, što je meni najvažnije. Mislim da istinski uživa u ulozi oca prvi put i o tomu smo često govorili. Kada postanete roditelj, sve vam se izmijeni. On zaslužuje da uvijek bude sretan", rekao je bivši nogometaš.

Beckhamova izjava uslijedila je nakon što je princ Harry na konferenciji u Edinburghu govorio o svojem viđenju održivog turizma. Očekivalo se da će vojvoda od Sussexa i unuk kraljice Elizabete II. krajem ožujka prestati koristi titulu "njegove kraljevske visosti", kada on i njegova supruga Meghan završavaju sa svojim kraljevskim dužnostima, no u Edinburghu je bilo očito da je princ već počeo s neformalnim pristupom tijekom javnih nastupa.

"Jasno nam je rekao da ga najavimo samo kao Harryja, stoga, dame i gospodo, molim vas jedan veliki škotski pozdrav za Harryja", rekla je voditeljica na konferenciji Ayesha Hazarika. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike