Tehno
MOĆI ĆETE ČUTI SVAKI DETALJ SVOJE GLAZBE I VIDEOZAPISA

Vrhunski doživljaj zvuka uz bežične slušalice Galaxy Buds+
Objavljeno 28. veljače, 2020.
Dizajnirane za one koji žele uživati ​​u vrhunskim zvučnim performansama tijekom streaminga glazbe koju vole, Galaxy Buds+ prve su bežične slušalice s dvosmjernim zvučnicima, a karakterizira ih prilagodljiv sustav s tri mikrofona koji omogućuje glasne i jasne pozive te dugotrajno trajanje baterije.

S naprednom tehnologijom zvučnika i mikrofona te mogućnostima navigacije, Galaxy Buds+ omogućuju vam uživanje u studijskoj kvaliteti zvuka. Ove bežične slušalice osiguravaju do 11 sati neprekinutog uživanja u slušanju glazbe sa samo jednim punjenjem, što se može produljiti i do ukupno 22 sata s Galaxy Buds+ prijenosnom kutijom za punjenje. Posebna prednost Galaxy Buds+ slušalica su tri prilagodljiva mikrofona koja vam omogućuje da uživate u jasnim i glasnim pozivima te nenadmašnoj kvaliteti zvuka. Dva vanjska mikrofona, zajedno s unutrašnjim mikrofonom, blokiraju zvukove iz okoline prilikom poziva, pri čemu prepoznaju i ističu vaš glas u pozadinskoj buci.

Zahvaljujući uravnoteženom i širokom zvuku koji donosi AKG moći ćete čuti svaki detalj svoje glazbe i videozapisa. Također, zvuk studijske kvalitete čist je i prirodan te pruža veće uživanje i slušanju podcastova, audioknjiga i telefonskih poziva. Ako ste u potrazi za novim pametnim telefonom, iskoristite jedinstvenu priliku, jer tijekom prednarudžbe novog Galaxy S20+ ili S20 Ultra uređaja Samsung daruje ove slušalice.M.R.
Možda ste propustili...

NAJVEĆI GLOBALNI PRUŽATELJ RJEŠENJA ZA DATA CENTRE

Digital Realty povećava kapacitet data centra u Zagrebu

Najčitanije iz rubrike