Sport
VRATAR BELIŠĆA MARIN STANIĆ

Otpočetka krenuti s pobjedničkim gardom
Objavljeno 28. veljače, 2020.
Od nogometaša Belišća i trenera Davora Rupnika u proljetnom dijelu prvenstva traži se - mjesto na vrhu tablice i ulazak u kvalifikacije za plasman u Drugu HNL. Od sredine siječnja, kada je bilo prvo okupljanje momčadi i početak pripremnog razdoblja, odrađeno je sve kako je i planirano, a po proljetne bodove Belišćani će bez Karla Išasegija, koji je otišao u Hrvatski dragovoljac, ali s pridošlicama Filipom Radovanovićem i Svenom Uglikom.

- Nema tu puno filozofije, trebamo uhvatiti što je moguće više bodova i do kraja proljetnog dijela prvenstva ostvariti plasman za drugoligaške kvalifikacije. Želimo odmah na startu pobjedu protiv Slavije i da momčad da sve od sebe, a mi igrači da si nakon susreta možemo pogledati jedan drugom u oči i reći kako smo ispunili sve postavljene trenerove zahtjeve. Disciplinu, agresivnost, volju, želju i htijenje moramo pokazati u subotu - kaže vratar Marin Stanić i dodaje:

- Slavija je vrlo dobra momčad koja zaslužuje respekt u svakom pogledu. I zato treba odigrati disciplinirano, odgovorno i agresivno. Napadački red mora odraditi svoje, a mi u obrani pokušati ne primiti pogodak. Cilj je jasan, moramo postići pogodak više od suparnika da pobijedimo. Bodove kod kuće moramo osvajati kao u jesenskom dijelu prvenstva, naravno, uzimati što je više moguće i sa strane. Spreman sam preuzeti svu odgovornost na sebe, ali za to moram imati punu podršku svojih suigrača. Dobro smo radili i trenirali tijekom zimskih priprema i vrijeme je da se to počne naplaćivati bodovima u proljetnom dijelu prvenstva Treće HNL "Istok", počevši već u susretu sa Slavijom - samouvjeren je vratar Marin Stanić.
Z. Kaptalan
Možda ste propustili...

OSJEČKI TENISAČ UPISAO NOVU POBJEDU NA SPLITSKIM FIRULAMA

Matej Dodig nastavio sa sjajnom igrom

Najčitanije iz rubrike