Regija
OPĆINSKO VIJEĆE PODGORAČA

Rekordna godina po broju projekata
Objavljeno 27. veljače, 2020.
PODGORAČ

Sigurnost u općini Podgorač na zadovoljavajućoj je razini, ističe načelnik Goran Đanić, no napominje da uvijek može bolje. Bila je to jedna od točaka dnevnog reda 18. sjednice Općinskog vijeća Općine Podgorač, prve u tekućoj godini na kojoj se raspravljalo i o radu načelnika Đanića u proteklih šest mjeseci. Dnevni red obuhvaćao je devet točaka koje su prihvaćene glasanjem članova Vijeća.

- Održali smo prvu sjednicu Općinskog vijeća u ovoj godini s nešto kraćim dnevnim redom od uobičajenog. Što se tiče sigurnosti, ne možemo drastično mijenjati stanje, no službe rade svoj posao – rekao je Đanić. Istaknuo je da je u posljednjih šest mjeseci svog mandata kao načelnik proveo velik broj aktivnosti, jer je protekla godina bila rekordna prema izglasanom proračunu i projektima.

- U 2020. godini nastavljamo istim tempom, pa tu ističem dosad najveći socijalni projekt Zaželi, dok smo prošlu godinu završili početkom radova na rekonstrukciji Vatrogasnog centra vrijednosti 5,5 milijuna kuna te gradnjom dviju cesta u Budimcima. Smatram da smo mi jedinstvena općina u Hrvatskoj koja proračun nije uveličavala ni za jedan posto, nego ćemo ga povećavati sukladno realiziranim projektima. Proračun je realan i s tim sam zadovoljan, kao i sa svim svojim djelokrugom rada, suradnjom s općinskim vijećnicima kao i zaposlenicima Općine – rekao je načelnik Goran Đanić. I.Ć.
Možda ste propustili...

OSNOVNA ŠKOLA DOBRIŠA CESARIĆ POŽEGA

Čestitka učenika za Dan planeta Zemlje

Najčitanije iz rubrike