Regija
FAŠENJAK OSUDIO I PRESUDIO:

Koronavirus kriv za sve sopjanske nedaće
Objavljeno 26. veljače, 2020.
SOPJE - Ono što je u nekim krajevima fašnik, u drugima maškare, u trećima karneval, u Sopju je manifestacija koja se već više od petnaest godina na pokladni utorak održava pod nazivom "Fašenjak u Sopju".

Maškare tada preuzimaju ključ općine, a time i svu vlast, pa je tako općinski načelnik Berislav Androš na nekoliko sati predao ključ onima čiji će prijeki sud osuditi sve koji u realnom svijetu uspješno izbjegavaju ruku pravde i presuditi glavnom krivcu za sve ljudske nedaće na području općine.

Prijeki sud maškara u Sopju odlučio je za krivca koji je prouzročio sve nedaće mještanima od proteklog "Fašenjaka" proglasiti Koronavirus. Taj "zločinac" optužen je da mlade tjera iz mjesta, a onima koji su ostali ne dopušta da se odvoje od mobitela i Facebooka, zato što u mjestu žive samo tri para roda, zato što sve žene drži prikovane uz turske serije i za brojna druga nedjela, pa je osuđen na vješanje i spaljivanje, da mu izgori "organ i kesa". Naravno, kazna je bez odgađanja i izvršena.

Kad je selo ostalo bez uzročnika svih nevolja, nastavljena je zabava u dobrom raspoloženju, uz glazbu i ples, ali i besplatno piće i krofne koje su pripremile vrijedne Sopjanke. P. Žarković
Možda ste propustili...

ROBERT JANOVIĆ PONUDIO TRAŽENU USLUGU

Ostao bez posla pa imanje preuredio u - Salaš za pse

IZNIMNO VELO ZANIMANJE

Poziv za potpore zasad zatvoren

POTPORA OPĆINI KNEŽEVI VINOGRADI

Za novu općinsku zgradu 60.000 €

Najčitanije iz rubrike