Osijek
AKADEMIJA ZA UMJETNOST I KULTURU

Dvanaest programa učenja “Pripremi se za NEOPISIVO!”
Objavljeno 26. veljače, 2020.

Akademija za umjetnost i kulturu u Osijeku nastavlja svojim promotivnim akcijama programa cjeloživotnog učenja, ovaj put pod zajedničkim nazivom ‘‘Pripremi se za NEOPISIVO!‘‘. Za sve su zainteresirane pripremili dvanaest zanimljivih programa, koji su zamišljeni ponajprije kao edukacija za upise budućih studenata, a onda i za sve zainteresirane građane.

Kompozicija A (za učenike osnovnih i srednjih škola) kreativan je, aktivan i zanimljiv predmet temeljen na upoznavanju osnovnih karakteristika logičkog glazbenog mišljenja, osnovama kompozicije i temeljnih glazbenih oblika. Izvođač je nastave nastavnik Odsjeka za instrumentalne studije, program je besplatan i izvodit će se dva puta mjesečno, počevši od ožujka.

Uvod u crtanje kompozicije program je koji stoji 700 kuna, nastava će se održavati ponedjeljkom od 18 do 21 sat, počevši od 2. ožujka, dok će se Uvod u crtanje portreta, po cijeni od 1000 kn, održavati ponedjeljkom od 18 do 21 sat, počevši od 11. svibnja. Uvod u crtanje akta (1000 kn) održavat će se ponedjeljkom od 18 do 21 sat, počevši od 6. travnja, a Kreativno pisanje (1000 kn) utorkom od 17 do 21 sat, počevši od 3. ožujka. Lutka u odgoju i obrazovanju – ručna lutka (ginjol) održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 18 do 21 sat, počevši od 2. ožujka, a cijena je programa 2900 kuna. Program Web dizajn (bez kodiranja) stoji 3500 kuna, a nastava će se održavati ponedjeljkom, srijedom i petkom od 18 do 21 sat, počevši od 20. travnja. Snimanje i obrada digitalne fotografije (3000 kn) održavat će se ponedjeljkom i srijedom od 17 do 21 sat, počevši od 2. ožujka. Osnove glume i lutkarstva (750 kn) održavat će se od 23. travnja do 25. travnja, od 10 sati. Dramski studio glume i lutkarstva (1200 kn) provodit će se subotom od 12 do 16 sati, počevši od 7. ožujka, a Osnove glazbene kulture i umjetnosti (2000 kn) subotom, s tim da je riječ o individualnoj nastavi, prema dogovoru. Modeliranje keramike i rad na lončarskom kolu (920 kn) održavat će se utorkom od 18 do 21 sat, počevši od 17. ožujka.

Prijave se primaju do popunjavanja grupa, a broj mjesta u skupinama je ograničen. Dodatne se informacije i prijavnice mogu naći na mrežnim stranicama Akademije za umjetnost i kulturu u Osijeku www.uaos.unios.hr, ili kod Dražene Stanković, voditeljice Ureda za poslove organizacije ureda na Akademiji za umjetnost i kulturu u Osijeku, na broj telefona (031) 224 241 (uredovno vrijeme Akademije od 7 do 15 sati), ili na mail drazena.stankovic@uaos.hr. I.R.G.
Možda ste propustili...

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

PLANINARSKO DRUŠTVO ZANATLIJA

Ponovno na Podunavski pješački put u nedjelju

Najčitanije iz rubrike