Osijek
U GČ-U NOVI GRAD

Došen: Nakon sprava za vježbanje i uređenja parkova, i javne slavine
Objavljeno 27. veljače, 2020.
Prvi su znaci proljeća potaknuli Gradsku četvrt Novi grad‘‘ na opremanje pojedinih lokacija spravama za vježbanje te uređenjem parkova. Tako su na Uskim njivama nadopunjene sprave za vježbanje, a postavljene su i pokraj Studentskog doma u Naselju Ivana Gorana Kovačića, gdje je uređen kompletan park.

- Moj zamjenik Ivan Karalić i ja zamislili smo i prije sportsko-rekreakcijski centar u tome naselju. Uz postojeće igralište za nogomet, košarku i odbojku, sad je ondje uređen park za vježbanje, ali i park za djecu. Kroz koji tjedan bit će postavljena i sjenica s dva roštilja i još jedna od ukupno tri javne slavine u našoj četvrti - kaže predsjednik Vijeća GČ-a Novi grad, Luka Došen. Podsjeća i da je prva javna slavina u četvrti postavljena na Sjenjaku, potom i na Uskim njivama, gdje sada postoje i sprave za vježbanje koje se, kaže Došen, svakodnevno koriste. Sprave za vježbanje, nastavlja, popularne su posvuda, baš kao i street workout, koji će također biti dogovoren u skorašnje vrijeme.

- Dogovaramo se s dečkima koji se time bave za besplatne radionice negdje u svibnju kad zatopli te za Dan GČ-a Novi grad u srpnju. Vjerujem da će biti posjećene - najavljuje Došen. M. Mihelić
Možda ste propustili...

GDJE U KUPOVINU U NEDJELJU?

Trgovine koje rade 14. travnja

ROBERT SEMEŠI KOORDINATOR U MKD-U NÉPKÖR

"I ti možeš naučiti mađarski, hrvatski je neusporedivo teži"

KOD SPOMEN-OBILJEŽJA U PERIVOJU KRALJA TOMISLAVA

79. obljetnica oslobođenja Osijeka od fašista

Najčitanije iz rubrike