Dome slatki dome
MAŠTOVIT DIZAJN

Veseli tanjuri, šalice, posudice i kutijice kao ukrasi
Objavljeno 27. veljače, 2020.
Moderan dizajn i vesele boje raznih kuhinjskih potrepština pretvaraju najjednostavnija pomagala u prave male ukrase

Maštovitost dizajnera nema granice. Zahvaljujući novim materijalima, svaki komad posuđa ili kuhinjskog pribora može biti i ukras.


Ako izaberete detalje u bojama koje volite i koji se uklapaju, vaša će kuhinja izgledati poput nove. Moderan dizajn i vesele boje raznih kuhinjskih potrepština pretvaraju najjednostavnija pomagala u prave male ukrase. Kuhinja vedrih boja popravlja raspoloženje i povećava želju za kuhanjem. Nije jednostavno promijeniti cijelu kuhinju, ali možete ju osvježiti maštovitim odabirom sitnica i šarenih detalja.


Uz vesele posude, kutijice za spremanje hrane, tanjure i šalice nećete ni opaziti tmurne zimske dane. Posudice za sol i papar poprimile su svakakve maštovite i neobične oblike. Zdjele za juhu ili grickalice dobile su moderne šarene silikonske bordure.


U kuhinji će nas razveseliti svaka nova sitnica, pa bila to i nova krpa za posuđe. Bitno da je jarkih boja. Jeftine su, a možemo ih koristiti i kao podmetače. Od rasparenih tanjura možete napraviti svoj komplet i uživati u šarenilu. U zimskim mjesecima raspoložit će nas boje trave i mora.


Jednostavna drvena polica idealna je za odlaganje keramičkog posuđa. Ako na nju složite jednostavne bijele posude, uz rasparene šarene keramičke šalice, imat ćete sve na dohvat ruke, a izgledat će vrlo lijepo. Možete dodati neku biljku posađenu u posudu veselih boja.
Dizajneri stalno smišljaju nove sitnice kojima je teško odoljeti. Mnoge od njih, osim što su vrlo zanimljivih oblika, nisu nužne. No za sve one koji vole neobične predmete, posebne kutijice za luk, bananu ili jabuku, kao i mnogo drugih kuhinjskih pomagala, prikladan su poklon.


Jasminka Knežević
Možda ste propustili...

ČIST I ORGANIZIRAN

Dobra preglednost u hladnjaku

NARCISE CVATU SAMO JEDNOM U SEZONI

Idealan cvijet za početnike

MOGU BITI PRIJENOSNICI BOLESTI

Sezona je krpelja, zaštitite svoje ljubimce

Najčitanije iz rubrike