Regija
U ZAJEDNICI ŠPORTSKO-RIBOLOVNIH UDRUGA DONJI MIHOLJAC

Skupštine Plosne, Štuke i Đurađa
Objavljeno 26. veljače, 2020.
DONJI MIHOLJAC


U Društvenom domu u Kunišincima održana je izvještajna skupština ŠRD-a Plosna Kunišinci. Predsjednik Slavko Knežević podnio je izvješće o radu za 2019., u kojem su istaknute aktivnosti oko uređenja ribnjaka i okoliša, dobra suradnja s Općinom Marijanci te uključivanje mladih u natjecanja.


- Iako još nema pravih športskih rezultata raduje uključivanje dvadesetak kadeta zainteresiranih za natjecanja, pa će tako dvije ekipe sudjelovati u Mini ligi Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac, a nakon dugog vremena i ekipa seniora - istaknuo je predsjednik Knežević. Uz članove ŠRD-a Plosna, skupštini su nazočili i načelnik Općine Marijanci Darko Dorkić, i tajnik ZŠRU-a Donji Miholjac Željko Macanić. Gosti su iskazali zadovoljstvo radom društva i dali podršku u daljnjim planovima. Načelnik je obećao čvrstu financijsku potporu udruzi u iznosu od 22.500 kuna. Također, inzistirao je na radu s mladima i uključenju društva u natjecateljske aktivnosti.


Održana je i izvještajna skupština ŠRD-a Štuka Podravska Moslavina te izborna skupština ŠRD-a Đurađ Sveti Đurađ. Za predsjednika ŠRD-a Đurađ je izabran Mario Vargić, za potpredsjednika Goran Đurišić, a za tajnika Stjepan Culek.


Na skupštini moslavačke Štuke istaknut je problem nedostatka mladih, zatravnjivanja bare Zatoka i niskog vodostaja. S.F.
Najčitanije iz rubrike