Sport
PRESUDILA ŠESTICA NA POLJUDU

Sergej Jakirović više nije trener Gorice
Objavljeno 25. veljače, 2020.
Sergej Jakirović više nije trener NK-a Gorica. Jakirović je na klupu Goričana sjeo 2018. godine i uspješno krstario s momčadi, ali potop na Poljudu i velikih 6:0 za Hajduk ipak nije uspio "preživjeti".


- Naš dosadašnji trener otišao je s klupe naše prve momčadi nakon 616 dana u ulozi šefa stručnog stožera. U tom razdoblju vodio je Goricu u 61 službenoj utakmici - objavila je Gorica, koja u drugi dio prvenstva Prve HNL nije ušla prema željama, a kap koja je prelila čašu bio je debakl protiv Hajduka.


- U nogometu su rastanci dio svakodnevice, takve stvari se događaju. Iznimno cijenim Sergeja, i to što smo se razišli, pod ovakvim okolnostima, uopće ne znači da nećemo u budućnosti raditi zajedno. Hvala Jakiroviću za sve, uvjeren sam da će napraviti veliku karijeru ne samo u Hrvatskoj nego i u inozemstvu. U meni i Gorici sigurno će imati velikog prijatelja i podršku, a trenutke kao što su ovi nastojat ćemo svi zajedno što prije zaboraviti i s pogledom prema naprijed krenuti u nove pobjede - poručio je predsjednik Gorice Nenad Črnko.
Gorica je u subotu protiv Hajduka pretrpjela najteži poraz otkako igra u Prvoj HNL, a u proljetnom nastavku prvenstva ima dva remija i dva poraza. No treba reći da je igrala s četvorkom s vrha tablice. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike