Mozaik
UOČI KONCERTA U KLUBU BOOGALOO

Kandžija objavio spot za “Bambus i kavijar”
Objavljeno 25. veljače, 2020.

Uoči velikog koncerta najavljenog za 6. ožujka u klubu Boogaloo, meštar domaćeg hip-hopa Kandžija servirao je "Bambus i kavijar", opako naopaki novi videospot i singl s aktualnog albuma "Plafon". "Bambus i kavijar" otvara album bez okolišanja, odmah ‘‘u glavu‘‘ i na dramatičan način progovora o savijenom životu iznad i ispod realnosti. Nastao po Kandžijinu scenariju, videospot, uz Matrix reference, perfektno prenosi postapokaliptičnu atmosferu pjesme. Za efekte u videospotu zaslužan je Demijan Bačić, za kameru Tin Majnarić, montažu Ivana Majnarić, a režiju i produkciju spota potpisuje sam Kandžija, baš kao i za dosadašnje videospotove s albuma ("Državna sisa", "Seljak u Zagrebu" i "Magična butra").

 



- Svaki singl dosad nam je potpuno drukčiji, a "Bambus i kavijar" moćna je i možda najreprezentativnija stvar. Ima zvuk koji je spoj benda, produkcije, cijepanja rima i pjevanja. Jako smo zadovoljni kako je spot ispao, malo Matrix. Ima tu pobjedu koju sam htio prenijeti; mi iz benda smo sommelieri, djevojke nam sviraju violine, sve je opako i naopako - komentira Kandžija, koji ne skriva svoje uzbuđenje pred veliki koncert.

- Jako puno smo radili da napravimo ovaj album. Svakakve promjene i stvari smo prošli u posljednje vrijeme, ali vraćamo se još jači. Ovo neće biti samo koncert nego i slavlje, pobjeda zajedno s ljudima! - kaže Osječanin.

Ulaznice su u pretprodaji preko sustava Entrio, a na dan koncerta za ulaznicu će biti potrebno izdvojiti 70 kuna. Koncert organizira Dostava Zvuka. T.K.

Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike