Osijek
OBRTNICI I SAJMOVI

Sufinanciranje nastupa na proljetnim sajmovima
Objavljeno 23. veljače, 2020.
Iz Udruženja obrtnika Osijek pozivaju svoje zainteresirane članove za nastup na dva ranoproljetna sajma, oba u Slavoniji. Riječ je o izlaganju na objedinjenom štandu Udruženja obrtnika Osijek koje će snositi trošak izlaganja.

Prvi sajam je u Osijeku - 27. Osječki proljetni sajam i 21. Obrtnički sajam koji se održava od 6. do 8. ožujka. Tjedan dana kasnije, od 13. do 15., u Virovitici se održava 25. Međunarodni sajam gospodarstva, obrtništva i poljoprivrede - VIROEXPO.

Oba sajma, posebice osječki, zbog svoje tradicije i velikog broja posjetitelja predstavljaju priliku obrtnicima da u pravom svjetlu predstave svoje proizvode i usluge, te u svojoj ukupnosti predstavljaju Udruženje obrtnika Osijek.

Zainteresirani obrtnici svoje prijave mogu izvršiti na telefon u uredu udruženje (212-810) ili preko elektronske adrese (uo.osijek@hok.hr).

Na subvencionirani nastup na ova dva sajma poziva i Obrtnička-komora Osječko-baranjske županije. U ovom slučaju obrtnici s uredno plaćenim obvezama prema Komori mogu ostvariti sufinanciranje do 50 posto troškova nastupa na ovoj sajamskoj priredbi. Zainteresirani se prijavljuju Osječkom sajmu d.o.o. koji izlagaču uzvratno dostavlja ponudu s pregledom troškova izlaganja. Isti primjerak ponude Osječki sajam dostavlja Obrtničkoj komori koja će izvršiti uplatu u cijelosti, a od izlagača obrtnika potraživati 50 posto troškova nastupa. Za uređenje prostora i promidžbeni materijal, koji se također sufinanciraju, obrtnici su dužni ponude izravno dostaviti svojoj komori.

U Obrtničkoj komori Osječko-baranjske županije su na broj telefona 310-160 otvoreni za sve dodatne upite. D.Ku.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike