Regija
PROJEKT "ZLATNE SEDAMDESETE"

Za društvenu uključenost starijih
Objavljeno 21. veljače, 2020.
SLATINA


Kako bi se osobe starije dobi uključile u život zajednice i kako bi im se poboljšala kvaliteta života, Udruga umirovljenika Slatina u suradnji s Gradskom razvojnom agencijom Slatine GRAS počela je provedbu projekta pod nazivom "Zlatne sedamdesete", koji se financira sredstvima Ministarstva za demografiju, obitelj, mlade i socijalnu politiku u iznosu od 79.000 kuna.


U okviru projektnih aktivnosti organizirat će se niz kreativnih, edukacijskih, zabavnih i sportskih aktivnosti, predavanja i radionica koje će voditi visokoobrazovana osoba zaposlena na pola radnog vremena. Projekt također uključuje i tjelovježbe, šetnje i tribine o temama važnim za život i zdravlje članova udruge, ali i redovite aktivnosti, društvene igre, proslave i izlete. Sve te aktivnosti pridonijet će društvenoj integraciji osoba treće životne dobi i senzibiliziranju javnost za njihove potrebe i značenje, a također će ukazati mladima na znanje, iskustvo i mudrost starijih osoba.
Provedbom projekta članovi Udruge umirovljenika steći će znanja koja će im pomoći da nastave spomenute aktivnosti i nakon okončanja projekta. P.Ž.
Možda ste propustili...

FOTOGRAFIJE PRIMAJU DO 12. SVIBNJA

Bioraznolikost - fotonatječaj

Najčitanije iz rubrike