Regija
ŠRD SMUĐ

Antonio Juras predsjednik
Objavljeno 20. veljače, 2020.
ČRNKOVCI - U ribičkom domu Športsko-ribolovnog društva Smuđ Črnkovci održana je redovita izborno-izvještajna skupština, na kojoj je za predsjednika izabran Antonio Juras, koji je u prošlom mandatu obnašao dužnost tajnika. Za novog tajnika izabran je David Vasilijevski, za blagajnika Darko Novoselac, a za potpredsjednika Manuel Jugović. Dosadašnjem predsjedniku Petru Majdeniću zahvalilo se na dosadašnjem trudu i radu koji je uložio u vođenje ŠRD-a Smuđ.

Na skupštini je prezentirano izvješće o radu za 2019. godini, u kojem su posebno istaknuti športski rezultati kadeta i seniora na raznim natjecanjima. Istaknuti su uspjesi kadeta Davida Jurasa i seniora Antonija Jurasa te Angelike Majdenić. Prezentirani su i planovi za 2020. godinu, od natjecanja do uređenja okoliša i ribičkog doma, u koji Općina Marijanci, koja je suvlasnik, planira uložiti 100.000 kuna. Istaknuto je i uređenje Leganjske bare za razvoj športa, ali i u turističke svrhe.

Skupštini su uz članove Športsko-ribolovnog društva Smuđ nazočili i općinski načelnik Marijanaca Darko Dorkić, predsjednik i tajnik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac, Tihomir Ronta i Željko Macanić. S.F.
100.000 kuna

uložit će Općina Marijanci u uređenje ribičkog doma
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

AURIC TIMBER PROIZVODI SUHU GRAĐU

Prirodno prosušena
daska traje stoljećima

2

NATJECANJE U KVALITETI VOĆNIH RAKIJA

Zlatnu šljivovicu ispekao Darko Cerovski

3

IZVANREDNI IZBORI ZA GRADSKO VIJEĆE ORAHOVICE

HDZ-u pripalo najviše glasova i sedam mandata, HSS-u pet, SDP-u tri, NL-u Hrabro jedan