Mozaik
STANDUP PREDSTAVA “MI MUŠKARCI, VI ŽENE” U URANIJI

SplickaScena danas ponovo u Osijeku
Objavljeno 21. veljače, 2020.
SplickaScena ponovo je u Osijeku! Nakon sjajne atmosfere i rasprodanog showa na prvom nastupu u listopadu, splitski komičari ovaj put dolaze kako bi izveli tematsku stand-up predstavu "Mi muškarci, vi žene", koja će se večeras u kinu Urania održati u dva termina - u 18 i 20 sati. Svi u životu prolazimo kroz razne ljubavne zgode i nezgode. Ponekad nedostaje razumijevanja u muško-ženskim odnosima, ali komičarski um iz takvih situacija izvlači ono najduhovitije. Kakve su ih sve romantične i manje romantične zavrzlame snašle i kako su se sve pokušavali izvući, ispričat će vam pripadnici slabijeg spola, Tomislav Primorac, Josip Škiljo, Ivica Lazaneo i Ante Travizi.

O tome koliko je zanimanje nastalo, govori činjenica da je ova komičarska ekipa rasprodala dva termina u kinu Urania. Mnogi zainteresirani tako nisu uspjeli doći do ulaznice, ali, kako nam je rekao Josip Škiljo, Splićani se u Osijek vraćaju za dva mjeseca, točnije 24. travnja, kad će ponovo izvesti show "Dalmatinska stand-up comedy večer", stoga na vrijeme osigurajte ulaznice kako ne biste propustili njihov idući osječki nastup.

- Što mogu očekivati oni koji nas večeras budu gledali? Svakako sat i pol smijeha, a tema je jasna iz samog naslova - najavljuje Škiljo. D. Miklić
Možda ste propustili...

NA PODRUČJU JUŽNE KALIFORNIJE

Lego kockice na udaru lopova

POPULARNA SARAJEVSKA GRUPA

Zabranjeno pušenje rasplesalo Osijek

Najčitanije iz rubrike