Tehno
NOKIA

Osvojila 6 iF DESIGN nagradu 2020.
Objavljeno 21. veljače, 2020.
HMD Global, koji stoji iza telefona Nokia, ponosno najavljuje da je šest Nokijinih telefona nagrađeno iF DESIGN nagradom 2020. za izvanredan dizajn. Nagrade dodjeljuje najstarija svjetska nezavisna organizacija za dizajn iF International Forum Design GmbH. Ocjenjivačku komisiju čini 78 nezavisnih stručnjaka za dizajn, koji su pregledali više od sedam tisuća prijava iz 56 zemalja diljem svijeta. iF DESIGN nagrade 2020. primili su sljedeći telefoni Nokia: pametni telefoni Nokia 7.2; Nokia 1 Plus; klasični telefoni Nokia 105, Nokia 110, Nokia 800 Tough i Nokia 2720 Flip.


Juho Sarvikas, direktor za proizvodnju u HMD Globalu, rekao je: „Uvijek smo težili tomu da telefoni Nokia budu drukčiji u moru jednakih – uz čist dizajn nadahnut našim nordijskim nasljeđem. Ove nagrade su potvrda našeg impresivnog tima za dizajn proizvoda, koji je ostao predan inovacijama u dizajnu i izradi materijala. Izuzetno nam je drago što ih je prepoznala Međunarodna dizajnerska zajednica, zbog njihova iznimnoga talenta, i ponosni smo na posao koji su obavili prošle godine.“


Intuitivno korisničko iskustvo, zajedno s ekspertizom nordijskog dizajna, utkano je u DNK svakog telefona Nokia. Ista premium načela dizajna nalaze se u cijelom portfelju, bila to Nokia 7.2 sa svojom satenskom pozadinom, koja raspršuje svjetlo, Nokia 4.2 sa svojom kompaktnom veličinom i zaslonom od ruba do ruba ili pak Nokia 800 Tough, prvi robusni telefon u portfoliu, koja sadržava premaz što sprječava klizanje i gumirane rubove. HMD Global odlučno se posvećuje stvaranju premium telefona koji utjelovljuju nordijsko nasljeđe, svakog cjenovnog ranga za Nokijine fanove diljem svijeta. Impresivan model Nokia 7.2 u zelenoj boji možete pronaći u ponudi Hrvatskog Telekoma, web-trgovini eKupi, Linksu, Svijetu medija i Mobisu po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 2999 kuna. M.R.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike