Tehno
PHILIPS

24-inčni 243B1 LCD monitor
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Philips 243B1 nudi jednostavnost uz USB-C one-cable docking, korisnici trebaju samo priključiti svoje kompatibilno prijenosno računalo izravno u monitor s pomoću tankog, reverzibilnog kabela za uživanje u sigurnom i USB 3.2 brzom prijenosu podataka, kao i gledanju FHD videa, dok se prijenosno računalo napaja i puni.


Dizajniran da pruži apsolutnu korisničku udobnost i praktičnost, Philips 243B1 sadržava tehnologiju Flicker-Free te LowBlue način rada radi zaštite od naprezanja očiju, kao i potpuno podesivo SmartErgoBase postolje, koje se može zakretati, naginjati i okretati za ergonomsku udobnost i jednostavno upravljanje kabelima. Jednostavno povezivanje zajamčeno je i zahvaljujući nizu opcija, među kojima su DisplayPort 1.2, HDMI 1.4, USB 3.2 Gen 2, HDCP i RJ45.


Philips 243B1 udovoljava brojnim ekološkim standardima i potvrdama kao što su EnergyStar 8.0, EPEAT, TCO Certified Edge i RoHS. Ugrađeni PowerSensor automatski otkriva prisutnost korisnika i prilagođava svjetlinu monitora, što dovodi do dužeg životnog vijeka i uštede energije do 80 %. Osim toga, monitor je opremljen LightSensorom, koji automatski prilagođava svjetlinu slike kako bi odgovarao uvjetima osvjetljenja u sobi, kao i Zero Power Switch, kako bi se osigurala nulta potrošnja energije. Isporučen u 100 % ambalažnom materijalu koji se može reciklirati, Philips 243B1 oslanja se na 85 % reciklirane plastike nakon upotrebe i potpuno je bez štetnih tvari poput žive, olova i PVC/BFR.


Ugodan, napredan i ekološki prihvatljiv, monitor Philips 243B1 bit će dostupan od ožujka 2020. s preporučenom maloprodajnom cijenom od 1999 kuna. M.R.
Najčitanije iz rubrike