TvObzor
NEKOG KAO TI

Singl prvijenac mlade glazbenice Gabrielle
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Na pjesmi je radio odličan autorsko-producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, a producentska suradnja ostvarena je s Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom

Gabriella je mlada glazbenica iz Varaždina koja nam predstavlja svoj singl prvijenac "Nekog kao ti" satkan od čiste emocije i obojen predivnim zvukom ove talentirane glazbenice.

Svu emociju koju je čuvala, izbacila je upravo u ovoj pjesmi. Njezin glas sigurno će vas ostaviti bez daha kao i priča o najvećoj neprežaljenoj ljubavi koja traje vječno, o čemu ovaj singl i progovara. Na pjesmi je radio odličan autorsko-producentski tim koji čine David Magdić i Leonardo Kapetanović, ali je ostvarena i producentska suradnja s dobro nam poznatim Antom Pecotićem i Bojanom Šalamonom Shallom, koji surađuju s mnogim našim glazbenim imenima poput Nine Badrić, Vanne, Kedže, Zsa Zse i Jacquesa.

Gabriella je studirala tri godine pjevanje na Akademiji za glazbu u Ljubljani, a trenutno studira pjevanje na Muzičkoj akademiji u Zagrebu u klasi profesorice i naše poznate primadone Lidije Horvat Dunjko. Godine 2009. sa samo jedanaest godina bila je i polufinalistica "Supertalenta", gdje se prvi put susrela s Ninom Badrić, koja je imala samo riječi hvale za nju, a 2018. u glazbenom showu “Zvijezde“ ponovno se susreće s Ninom, koja joj je tada bila mentorica, ali i velika podrška tijekom cijelog showa.

Od malih nogu se ova mlada umjetnica bavi glazbom, a u svoju biografiju je upisala i nekoliko nastupa u velikoj koncertnoj dvorani Lisinski. Nastupala je kao gost po raznim festivalima diljem hrvatske te je surađivala i s mnogim poznatim imenima hrvatske glazbene scene.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...