TvObzor
KAKO IZGLEDA KRAJ

Šarenilo osamdesetih u novom spotu pocket palme
Objavljeno 21. veljače, 2020.
Atraktivni videospot nastao je pod redateljskom palicom Fillipa Filkovića - Philatza, a kreativni dvojac na snimanju se odlično zabavio
Duo pocket palma videospotom će za sjajan novi singl "kako izgleda kraj" u vama probuditi nostalgiju za šarenim i ludim osamdesetima. Zaplovite s džepnim palmama u kolaž analognog doba, koje savršeno interpretiraju u svojem audiovizualnom izričaju. Ovaj zabavni videospot i apsolutno plesna melodija uokviruju mračniju liriku koju su Luka i Anja zapakirali u neodoljivu glazbenu poslasticu:

"‘Kako izgleda kraj vrlo‘ je plesna pjesma s malo mračnijom tematikom. Inspiracija za nju proizišla je iz egzistencijalnih razmišljanja o generalnom stanju u svijetu i o našim osobnim borbama. Tekstom se provlači tematika odluke življenja u trenutku, a cijelu atmosferu podižu veselije synth-dionice."

Atraktivni videospot nastao je pod redateljskom palicom Fillipa Filkovića - Philatza, a kreativni se dvojac na snimanju odlično zabavio.

"Ideja za spot nastala je u suradnji s Fillipom Filkovićem Philatzom i temelji se na TV programu osamdesetih. Htjeli smo prikazati što više situacija, kao što su tjelovježba, razne reklame i emisije, i napraviti jedan pravi ‘retro-bućkuriš‘."

"Kako izgleda kraj" posljednji je singl koji će pocket palma objaviti prije koncertne promocije debitantskog albuma, koja će se održati 29. veljače u Tvornici kulture. Pocket palma u Tvornicu dolazi "naoružana" fantastičnim singlovima i hvaljenim albumom koji je objavljen, osim digitalno, na CD-u, vinilu i audiokaseti.

Ova izdanja nastala su u povodu obilježavanja 25. godišnjice Aquarius Recordsa, a pocket palma koja svojim retro, ali modernim zvukom, utjelovljuje najbolje od prošlosti i budućnosti glazbe savršen je ambasador te poruke.

Anja i Luka izliječit će vašu nostalgiju za ljetom koncertnom promocijom albuma 29. veljače 2020. u zagrebačkoj Tvornici kulture. Svoju džepnu dozu palmi osigurajte si po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna, odnosno 60 na dan koncerta.

Nikola Kučar
Možda ste propustili...

“TVOJE LIVE ZVUČI POZNATO” - JOKER UKRADI U SEDMOJ EPIZODI

Antonija Šola pomrsila planove Alenu Bičeviću

JOLE KAO GOST PANELIST U ‘’TKO TO TAMO PJEVA?’’

Atmosfera me potpuno obuzela, stvarno sam uživao

U TREĆOJ EMISIJI POPULARNOG SHOWA

“Zvijezde pjevaju” šansone i pop

Najčitanije iz rubrike