Sport
PRIPREMNI TEST

Graničar i drugi put bio bolji od Vinkovčana
Objavljeno 20. veljače, 2020.
I drugi put ove zime u pripremnoj utakmici nogometaši trećeligaša Graničara iz Županje bili su bolji od drugoligaša Cibalije. Ovaj put na pomoćnom terenu Spomen stadiona prvog igranja nogometna u Hrvatskoj "graničari" su slavili s 1:0 pogotkom Pastulovića. Cibalia je u Županju došla s igračima koji su manje igrali u pripremnom razdoblju, a s druge strane treneru Draženu Iliću manjkalo je nekoliko važnih igrača. Utakmica je obilovala, kao i prva, dobrim akcijama u borbenom ritmu, ali se sve odvijalo na razini fer playa. Na kraju pobjednika je presudio pogodak s bijele točke napadača Marka Pastuovića, u 85. minuti. A. G.
GRANIČAR       1 (0)

CIBALIA       0

ŽUPANJA: Pomoćno igralište Spomen stadiona prvog igranja nogometna u Hrvatskoj. Gledatelja 100. Sudac: Tomislav Šiklić (Županja). STRIJELCI: 1:0 Pastuović (85-11m).

GRANIČAR: Ivkić, Cerovski, Berač, Pejčić, Kegalj, Krznarić, Babić, Hodak, Levec, I. Kovačević, Lešić. Još su igrali: Primeća, Lukačević, Miličić, Huber, H. Kovačević, Ilić, Spajić, Dabić, Džojić, Pastuović. Trener: Dražen Ilić.

CIBALIA: Žitnjak, Hajnal, Oršolić, Karaula, Salapić, Janović, Svetić, Sente, Nikolić, Vincetić, Stupar. Još su igrali: Miljanić, Blažević, Ilić, Matanić, Dogan, Marojević.

Trener: Petar Tomić.
Najčitanije iz rubrike