Sport
PRŠTE HVALOSPJEVI

Rebić pogodcima vuče “rossonere”
Objavljeno 18. veljače, 2020.
Ante Rebić igra u velikoj formi. Svojim pogodcima vuče Milan, a bio je strijelac i jedinog pogotka s kojim su "rossoneri" na San Siru pobijedili Torino (1:0) u posljednjoj utakmici 24. kola talijanskog nogometnog prvenstva. Rebić je u 25. minuti uputio precizan prizemni udarac s 10-ak metara nakon dodavanja Castilleja, a to je bilo neobranjivo za vratara Torina. To je peti prvenstveni Rebićev pogodak ove sezone, a sve je postigao u posljednjih mjesec dana.

Hrvatski reprezentativac se preporodio od kada mu je trener Stefano Pioli napokon dao pravu priliku, stavio ga je sa Zlatanom Ibrahimovićem u napad, a "imotska zvijer" kao da je dobila krila. Neuhvatljiv je za suparničke obrane i sjajno poentira. Nakon nove uspješne partije na Rebićev račun pršte hvalospjevi iz cijele Italije. Novi ljubimac navijača Milana kojem je San Siro ponovno skandirao, dobio je naslovnicu La Gazzette dello Sporta u kojoj ga je novinarka nahvalila te usporedila s još jednim hrvatskim nogometašem koji je ostavio dubok pečat u Milanu Zovonimirom Bobanom.

- Rebić će teško dosegnuti slavu Bobana u Milanu, ali trenutačno vuče momčad koja drži osmo mjesto na tablici i može do Europske lige, a to je prije nekog vremena izgledalo kao čudo. Još klub nije došao na pozicije povratka u elitno društvo Lige prvaka, ali i ovo je nešto - stoji u tekstu uglednog La Gazzette dello Sporta. I. Li.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike