Regija
UDRUGA ‘’SAMO POZITIVNO’’

U planu slikovnica koja bi djecu učila o baštini i povijesti Oriona
Objavljeno 18. veljače, 2020.
VINKOVCI - Udruga ‘‘Samo pozitivno‘‘ održala je redovnu izvještajnu skupštinu kako bi analizirala rad u prošloj godini te planove za ovu godinu u nazočnosti vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića.

- Iza nas je vrlo uspješna godina, posebno raduje činjenica da nam se članstvo povećava, a imali smo mnogo aktivnosti. Forum edukacije i kulture održavamo kako bi promovirali kulturnu baštinu Vinkovaca, imali smo i promociju kalendara Tomislava Jonjića, kao i niz predavanja i kreativnih radionica. Kad govorimo o planovima za ovu godinu, cilj nam je izdati dječju slikovnicu kako bi djecu učili o baštini i povijesti Oriona. Osim toga, imamo jako mnogo planova u ovoj godini. Uglavnom promičemo pozitivne vrijednosti i kulture i baštine, ali i znanosti i obrazovanja, svega onoga što čini jednu vrijednost cjeloživotnog obrazovanja. Organizirali smo i pomoć za Australiju, gdje su životinje nastradale od požara, a prikupljeno je 60 kilograma opreme - rekla je Mara Majstorović, predsjednica Udruge ‘‘Samo pozitivno‘‘.

Prema riječima vinkovačkog gradonačelnika Ivana Bosančića, Udruga ‘‘Samo pozitvno‘‘ širi jedan pozitivan smjer, i to je jako važno za lokalnu zajednicu, klimu unutar grada, kao i razvoj gospodarstva. M.K.
Možda ste propustili...

DVD BENIČANCI

Za dom 30.000 €

OBILJEŽEN DAN OPĆINE BIZOVAC

Projekte razvijaju uz sufinanciranja

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

CESTA MAĐARSKA - BELI MANASTIR

Obavljeno približno 50 posto zemljanih radova

2

UREĐUJU ZELENE POVRŠINE, POČELA SADNJA CVIJEĆA

Cvjetne će gredice s više od 4000 ljetnica uljepšati grad

3

OPĆISKI PROJEKT U KARANCU

Sanacija Doma kulture stajat će 62 tisuće eura