Mozaik
SHOW “TVOJE LICE ZVUČI POZNATO”

Objavljeno 8 novih kandidata
Objavljeno 18. veljače, 2020.
Ovog proljeća čeka nas šesto izdanje popularnog showa "Tvoje lice zvuči poznato", a osamo kandidata šeste sezone već je u temeljitim pripremama za zahtjevne transformacije koje ih očekuju. Atraktivne maske, nevjerojatne transformacije, u kojima ćemo teško naći obrise kandidata, očekuju nas u do sada najuzbudljivijoj sezoni hit-showa Nove TV. Među kandidatima šeste sezone je kazališni, filmski i televizijski glumac Siniša Ružić, kojeg će obožavatelji serije "Na granici" sigurno nestrpljivo dočekati. Od glumaca u showu će se okušati i mlade glumačke snage, također zvijezde serije "Na granici", Marko Braić i Pavao Medvešek. Marko ističe kako ga zanimaju općenito ekstremne transformacije, pa ga veseli što će upravo to imati priliku ostvariti u showu.

Među natjecateljima je i fitness trener, glumac i model Mario Valentić. Da mu ples leži, dokazuje, između ostalog, i titula pobjednika u jednoj od sezona "Plesa sa zvijezdama", a kako mu leže ukupne transformacije, saznat ćemo u 13 emisija showa "Tvoje lice zvuči poznato". U novim ulogama okušat će se i čari transformacije u glazbene legende i ikone iskusiti i pjevačica Neda Parmać, koja kaže kako je od samog početka prikazivanja ovog formata u Hrvatskoj priželjkivala poziv na audiciju. Ulaskom u show Lana Klingor Mihić vraća se pjevanju, a kako će se snaći izvan svoje zone ugode, jer se odvikla od mikrofona, reflektora i scene, tek ćemo vidjeti. Bivša pjevačica, a danas uspješna poslovna žena, vlasnica PR agencije, pobjednica hrvatskog Celebrity MasterChefa i strastvena kuharica, veseli se glazbi, transformacijama i zabavi, koje u ovom jedinstvenom formatu neće nedostajati. Lana je izjavila: "Trema će biti moj najbolji prijatelj i stalni pratitelj, no nadam se onaj ugodni. Dok god postoji trema, to znači da mi je stalo." Na binu showa "Tvoje lice zvuči poznato" u 13 emisija stat će i hrvatska kantautorica i radijska voditeljica Lu Jakelić, a novim vještinama veseli se i stand-up komičarka Marina Orsag.

Kandidate ocjenjuju Nives Celzijus, Indira Levak, Igor Mešin i Goran Navojec, a kroz show će nas voditi Maja Šuput i Frano Ridjan. T.K.
Najčitanije iz rubrike