Sport
SUDAR DRUGOLIGAŠA U TORDINCIMA

Cibalia preokretom slavila u generalci
Objavljeno 16. veljače, 2020.
Slavonski nogometni drugoligaši BSK i Cibalia imali su međusobnu provjeru uoči nastavaka drugog dijela prvenstva. Utakmica se igrala na travnjaku u Tordincima, a pobijedili su nogometaši Cibalije s 2:1. Trener Petar Tomić, nakon što je ove zime preuzeo momčad, našao se u nezavidnoj situaciji, jer se sastav počeo osipati te je morao krenuti od početka. I čini se da mu ide dobro, jer kako je pripremno razdoblje odmicalo Vinkovčani su igrali sve bolje. Solidno su odigrali i protiv Bjelobrđana u utakmici u kojoj je Tomić na travnjak poslao 22 igrača, a u prvih 45 minuta igrao je sastav koji će najvjerojatnije u petak istrčati u Zagrebu protiv momčadi Dubrave TK.

BSK je bolje otvorio susret i poveo u 24. minuti golom Moryja, Baraban je u 40. bio precizan s bijele točke za 1:1, a pobjedu Vinkovčanima osigurao je Galić koji je u 53. pogodio za konačnih 2:1.

Pred BSK-om i Cibaliom nastavak je drugoligaškog prvenstva u kojem se obje momčadi bore za ostanak. Bjelobrđani nisu u sjajnoj, ali su ipak u nešto boljoj poziciji od susjeda, jer Cibalia proljeće dočekuje zakucana za samo dno tablice.
A. G.
CIBALIA       2 (1)

BSK       1 (1)

TORDINCI – Stadion NK Zrinski. Gledatelja: 250. Sudac: Dino Zrno (Otok). Strijelci: 0:1 Mory (24), 1:1 Baraban (40-11m), 2:1 Galić (53).

CIBALIA: Tirić, Žderić, Zgrablić, Kelić, Anočić, Marojević, Čuljak, Galić, Barban, Dogan, Dejanović. Još su igrali: Žitnjak, Nikolić, Oršolić, Karaula, Salapić, Stupar, Svetić, Šarić, Vincetić, Miljanić, Bajić. Trener: Petar Tomić.

BSK: Ilinčić, Blagojević, Gavrić, Dalić, Mitrović, Mory, Kovačić, Aleksić, Dabro, Muženjak, Žuljević. Još su igrali: I. Mihaljević, L. Mihaljević, Mijoković, Edvinas, Popović, Raguž. Trener: Tomislav Steinbrückner.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

OBNOVLJENE TRIBINE

Nogometno igralište na osječkom Zelenom polju u novom ruhu

2

PLAN JE SKOVAN, ČEKAJU SE ODGOVORI IGRAČA

Revizija pa tek onda šoping

3

OSJEČANI U ZAVRŠNICI SPAŠAVAJU SEZONU

Zekić i momčad traže
zajedništvo i podršku