Regija
VELIKA OBLJETNICA

35 godina postojanja DVD-a Gornji Emovci
Objavljeno 17. veljače, 2020.
POŽEGA - Uspješno djelovanje tijekom 35 godina svog postojanja proslavio je DVD Gornji Emovci, prigradskog naselja Požege. Imaju više od pedeset članova, a daljnji uspješan rad omogućit će vatrogasno kombi-vozilo koje su dobili uz obljetnicu. Društvo je tijekom svih godina bilo nositelj svih aktivnosti u selu.

- Ovdje su mladi koji su budućnost vašeg društva, a vi ste se dokazali kao vrijedni ljudi, što uz suradnju i jedinstvo svih nas zasigurno donosi dobre rezultate. Nakon razgovora s vašim predsjednikom te uz suradnju mjesnog odbora i vlasnika nekretnine, uspjeli smo osigurati potreban prostor koji će biti na korist čitavoj zajednici. Preuzet ćemo na sebe obvezu da vam pomognemo pri opremanju i vjerujem kako ćemo nastavkom suradnje još puno toga napraviti - rekao je na svečanosti gradonačelnik Darko Puljašić.

- Vas krase mladi i zajedništvo, imate spoj mladosti i iskustva, što stalno dokazujete – istaknuo je predsjednik Županijske vatrogasne zajednice Željko Petrović.

Uručene su zahvalnice Gradu Požegi, Požeško-slavonskoj županiji i vatrogasnim zajednicama i društvima te diplome o stjecanju vatrogasnih zvanja i potvrde o usavršavanju za specijalnosti. B.S.T.
50

i nešto više članova trenutno ima DVD iz Gornjih Emovaca
Možda ste propustili...

HUMANITARNA AKCIJA ZA IVANA MESIĆA

Motosezona počinje u Rajevu Selu 21. travnja

KOMUNALNI POGON OPĆINE FERIČANCI 2023.

Prihodi pet puta manji od rashoda

Najčitanije iz rubrike