Mozaik
MATE BULIĆ U DVORANI GRADSKI VRT 22. VELJAČE

U Osijeku gosti Slavonia band, Stapić, Šima i Štef!
Objavljeno 17. veljače, 2020.

Legendarni pjevač Mate Bulić ovih se dana intenzivno priprema za svoja nadolazeća tri velika koncerta u Splitu, Osijeku i Zagrebu u sklopu turneje "Ja sam na vas ponosan". Vlasnik 12 studijskih albuma i pet kompilacija s 40 godina karijere ništa ne prepušta slučaju, a sudeći prema koncertnoj set-listi, na kojoj će se naći oko 25 najvažnijih pjesama iz njegove karijere, možemo samo dodati kako obožavatelji mogu očekivati tri večeri za pamćenje!


Na pozornici će ga uz njegov stalni bend ‘Delta‘ pratiti i Big band sa 17 vrhunskih glazbenika, pjesme će biti izvedene u posebno pripremljenim aranžmanima, a svi koncerti imat će i svoju vizualnu estetiku, za koju je zadužena Sandra Mihaljević.


Mate će turneju otvoriti 20. veljače u splitskoj Spaladium Areni, gradu u kojem je prije dvadeset godina, 5. lipnja 1988., napunio Stari plac. Od tada, kako i sam priznaje – uspomene nisu izblijedjele, a ističe kako je sretan što na ovo glazbeno “putovanje” kreće 20. veljače upravo iz grada pod Marjanom, a nastavlja ga 22. veljače u osječkoj dvorani Gradski vrt, a 29. veljače završava u Zagrebu u dvorani "Dražen Petrović". Turneju će svojim nastupima uveličati i brojni gosti, osječku večer obogatit će Slavonia band, Šima Jovanovac, Ivan Stapić i Stjepan Jeršek Štef.


Glazbenika čije pjesme jednako padaju na plodno tlo u svim dijelovima Hrvatske i opće su prihvaćene među svim generacijama, ovih je dana najviše razveselila informacija kako će na zagrebačkom koncertu biti i jedan od njegovih najstarijih fanova - gospođa od 95 godina!


- Moja je osnovna dužnost kao čovjeka, a drugo kao izvođača zaokružiti tu jednu cijelu priču i ovim koncertima svim tim ljudima reći: ‘Hvala lijepa što ste bili sa mnom sve ovo vrijeme, što ste me trpjeli i što ste me slušali‘ - zaključuje Mate, koji na pitanje medija kakvu to glazbu izvodi odgovara: "Onu glazbu koju narod voli!"
Ulaznice su u prodaji na svim poznatim prodajnim mjestima Eventima, te online na www.eventim.hr. Cijena ulaznice za parter je 100 kuna, a za tribinu 130 kuna.


Tanja Kvorka
Mate Bulić

pjevač

Moja je osnovna dužnost kao čovjeka, a drugo kao izvođača zaokružiti tu jednu cijelu priču i ovim koncertima svim tim ljudima reći: ‘Hvala lijepa što ste bili sa mnom sve ovo vrijeme, što ste me trpjeli i što ste me slušali‘.
Možda ste propustili...

PREMIJERA I SNIMANJE PREDSTAVE “NAŠ VUKOVAR”

Glumci prikazali povijest života grada na Dunavu

BRITANSKI GLAZBENIK

Savoretti prvi put u Hrvatskoj