Mozaik
ODRŽANO NAPETO POLUFINALE “THE VOICE HRVATSKA”

U finalu su Filip Rudan, Vinko Ćemeraš, Albina Grčić i jedina Slavonka - Bernarda Bobovečki
Objavljeno 16. veljače, 2020.

Među ova četiri glasa krije se pobjednik treće sezone The Voicea Hrvatska: Filip Rudan (Tim Vanna), Vinko Ćemeraš (Tim Gobac), Bernarda Bobovečki (Tim Ivan) i Albina Grčić (Tim Vanna). Tako su u večerašnjem polufinalu odlučili glasovi publike.

Mentori su mogli odahnuti, nisu morali odlučivati, nego samo uživati u izvedbama, a uz to su zapjevali, i to u duetima, a publiku su oduševile i izvedbe vokalnih trenerica i glazbenih producenata mentorskih timova. Ivan i Gobac izveli su "You Gotta Move" Rolling Stonesa, a Massimo i Vanna odlučili su se za legendarnu "These Are the Days of Our Lives" grupe Queen. Vokalne trenerice svih timova Gina Viktorija Damjanović, Valerija Nikolovska, Đorđija Palić i Antonia Šerić energičnom izvedbom "We Are Family" Sister Sledgea podignule su mentore i publiku na noge. Glazbeni producenti Srđan Sekulović Skansi, Predrag Martinjak, Goran Kovačić i Aljoša Šerić su u večerašnjoj emisiji otpjevali "Help", veliki hit Beatlesa. Ove su izvedbe razbijale dramatične trenutke iščekivanja glasova publike nakon nastupa po dvoje natjecatelja iz svakoga tima. Put u finale u Timu Vanna tražili su Darija Ramljak i Filip Rudan. Darija se predstavila izvedbom skladbe "Nocturno" Olivera Dragojevića. Vanna je oduševljena nakon Darijina nastupa rekla kako se nada da su autor i pjevač te skladbe ‘negdje gore‘ čuli ovu predivnu izvedbu. Filip se odlučio za skladbu "Sign of the Times" Harryja Stylesa, koji je glasovima publike prošao dalje.

Iz Tima Gobac za glasove publike borili su se Dora Juričić i Vinko Ćemeraš. Dora je izvela "The Midlle" (Zedda/Maren Morris/Grey) i oduševila svojega mentora. Vinko je izveo "Nothing Comperes 2 U" Sinead O‘Connor, a i njegov nastup Gobac je opušteno komentirao bez tereta odluke jer je sve bilo u rukama publike. Publika je odabrala Vinka.

U Timu Ivan polufinalisti su bili Jakob Grubišak i Bernarda Bobovečki. Najmlađi je natjecatelj izveo "Castle on the Hill" Eda Sheerana, a Bernarda, jedina predstavnica Slavonije, sjajno je otpjevala "Jolene" Dolly Parton i prošla u finale.

- Žao mi je da će se večeras razdvojiti makar u ovom natjecateljskom, ali ne i u ljubavi - rekao je njihov mentor i objavio da su Jakob i Bernarda zaljubljeni i u pjesmu i međusobno.

Tim Massimo u polufinalu su predstavljale Adriana Vidović i Albina Grčić. Adriana je pjevala "Stine" Olivera Dragojevića, a Albina pjesmu "Fix You" Coldplaya i prošla u finale.

Sljedeće subote u finalu The Voicea Hrvatska doznat ćemo tko je najbolji glas Hrvatske i tko će iz ove treće sezone popularnoga showa izići kao pobjednik. T.Kvorka
Mentori su mogli odahnuti, nisu morali odlučivati, nego samo uživati u izvedbama
Možda ste propustili...

PETI SINGL S IŠČEKIVANOG STUDIJSKOG ALBUMA

Grše objavio novu pjesmu i videospot "Dalmatino"

NATJEČAJ INMUSIC BREAKTHROUGH POWERED BY EUROPAVOX

Zasviraj na omiljenom festivalu!

Najčitanije iz rubrike