Mozaik
VELIKI USPJEH PLATFORME CROATIAN.FILM

Više od 15.000 korisnika u osam dana
Objavljeno 15. veljače, 2020.
Osam dana od predstavljanja platforma croatian.film zabilježila je izvrsne rezultate - dosad ju je posjetilo više od 15.000 korisnika, a filmovi su pregledani više od 10.000 puta, izvijestio je nositelj projekta, umjetnička organizacija Zagreb Film Festival (ZFF). Platforma se nadovezuje na natjecateljski program Kockice ZFF-a te besplatno prikazuje hrvatske profesionalne kratkometražne filmove. "Dočekana s velikim odobravanjem hrvatske filmske i kulturne javnosti, platforma dokazuje da je interes za gledanjem domaćeg kratkometražnog filma velik, što već sada potvrđuju i statistike", ističu sa ZFF-a.

Najviše ulaza na stranicu dolazi iz Hrvatske, a bilježi se i velik broj posjeta iz cijeloga svijeta, od SAD-a, Australije, Novog Zelanda, Kanade i Njemačke preko Južnoafričke Republike, Čilea, Kanade pa sve do Ujedinjenog Kraljevstva, Azerbajdžana i Indije. Facebook-stranicu prati već 5000 ljudi, a Instagram-profil njih oko 400 sa svih strana svijeta.

Tu se mogu pogledati dva nova Oskarovca: kratki igrani film "The Neighbors‘ Window" Marshalla Curryja i animirani "Hair Love" Matthewa A. Cherryja i Karen Rupert Toliver. H
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

TV: ŠTO GLEDATI S DJECOM U IZOLACIJI

Zabava za najmlađe uz sjajne serije i crtiće

2

PRVA U NIZU “NE DAJ SE, INES”

Šerbedžija recitira na Facebooku

3

FESTIVAL TOLERANCIJE I UNHCR HRVATSKA PREPORUČUJU…

Akcija Doku-izolacija - nagrađivani dokumentarci koji govore o izbjeglicama