Osijek
PREDAVANJE U AMERICAN CORNERU GISKO-A

Eterična ulja kao lijek za sve tegobe
Objavljeno 13. veljače, 2020.
U American Corneru Gradske i sveučilišne knjižnice Osijek u srijedu je održano predavanje Požežana Jasminke Štavlić i Igora Štavlića na temu "Čarobni svijet eteričnih ulja".

Nakon što su brat i sestra Štavlić okupljene upoznali s poviješću primjene eteričnih ulja u medicinske i religijske svrhe, koja seže sve do drevnih civilizacija, priča je otišla u smjeru terapeutskog, pa čak i katarzičnog djelovanja eteričnih ulja. Tako smo mogli čuti da ulja tvrtke koju su došli predstaviti blagotvorno utječu na raspoloženje, alergije, infekcije, čak i neke akutne bolesti, a mogu mijenjati i naše okruženje.

- Ušavši u svijet eteričnih ulja život mi se promijenio nabolje, što želim i svima ostalima. Zbog toga smo i došli danas u Osijek da na neki način s ljudima podijelimo osnovne informacije o eteričnim uljima. To su mala čuda iz bočice koja mijenjaju svijet nabolje, kako osobu, kako obitelj, tako i okruženje. Cilj nam je iz domova izbaciti štetnu kemiju, a uvesti priču o eteričnim uljima - poručuje Jasminka Štavlić.

Ključnu ulogu, doznajemo, imaju vibracije. Kako svaki organizam ima vibracije, tako ih imaju i biljke, u ovom slučaju njihova esencijalna ulja.

- Eterična ulja imaju veću vibraciju od naših organa, stoga poboljšavaju njihov rad i život općenito. No, treba znati koje ulje koristiti i na koji način - upozorava Štavlić.

Tvrtka koju su došli predstaviti u Osijek nalazi se među jedan posto tvrtki koje proizvode čista eterična ulja, što znači da se pomno prati proces proizvodnje, od sjemena do pretakanja gotovog proizvoda u ambalažu, a važno je i pravilno skladištenje. I.A.
Možda ste propustili...

DOM ZDRAVLJA NA RASPOLAGANJU 24 SATA

Prvi u EU-u testiraju u vašoj kući na COVID-19

PROBLEMI ZBOG OBUSTAVE POSLOVANJA AUTOŠKOLA

Kad sve završi, najveći će problem biti velike gužve

KAKO NAČELNIK STOŽERA DONOSI ODLUKE?

Piložota je donio odluku da prijedlog stupa na snagu

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana