TvObzor
TREĆA SEZONA SERIJE “ZLOČINCI U ODIJELIMA”

Najteže zločine moguće je riješiti samo uz pomoć najlukavijeg zločinca
Objavljeno 14. veljače, 2020.
Treća sezona hit serije premijerno od 14. veljače

Doma TV od petka, 14. veljače donosi treću sezonu napete dramske serije Zločinci u odijelima u kojoj nespojivi partneri, FBI agent i poznati prevarant, nastavljaju svoju suradnju te svojom stručnošću pomažu jedno drugome u hvatanju neuhvatljivih zločinaca.

Jedna od najpopularnijih televizijskih serija, Zločinci u odijelima donosi neočekivano partnerstvo prevaranta Neala Caffreyja i agenta FBI-a Petera Burkea. Caffrey svojom stručnošću pomaže Burkeu uhvatiti druge neuhvatljive zločince u zamjenu za slobodu, a zajedno dokazuju da je najteže zločine moguće riješiti samo uz pomoć najlukavijeg zločinca. U trećoj sezoni glumačkoj ekipi pridružila se Hilarie Burton koja je gostovala u nekoliko epizoda druge sezone u ulozi Sare Ellis, simpatije Neala Caffreyja.

Na početku treće sezone gledatelji će otkriti na čijoj je strani Neal uistinu.

U trećoj sezoni, Neal postaje prvoosumnjičeni za palež Adlerova skladišta u kojem je navodno izgorjela neprocjenjiva kolekcija umjetnina koje su ukrali nacisti. Neal u to vrijeme nije nosio narukvicu, pa je Peter uvjeren da je Neal ukrao kolekciju prije paleža ili barem zna tko je to učinio. Neal prolazi poligraf, ali Peter zna da je Neal i prije pobjeđivao sustav. Neal nije lagao – u to vrijeme doista nije znao za krađu, ali je ubrzo zatim saznao. Oporuka vrlo imućna čovjeka dovedena je u pitanje. Dvojica nasljednika imaju svaki svoj primjerak oporuke u kojima samo i jedino njima otac ostavlja imovinu vrijednu 40 milijuna dolara. Nealov je zadatak utvrditi jesu li potpisi krivotvoreni, no svi se iznenade kad objavi da su obje oporuke krivotvorine. To nema smisla dok Peter ne otkrije da je pokojni otac skrio zamršene tragove i raznorazne karte u oporuke kako bi braća stigla do prave oporuke i mogućeg nasljedstva.l Matt Bomer (Neal Caffrey)

Matt Bomer jedan je od najuzbudljivijih mladih holivudskih glumaca. Bomera smo imali priliku gledati s Markom Ruffalom, Julijom Roberts i Jimom Parsonsom u kritički hvaljenom HBO-ovom filmu Normalno srce kojega je režirao Ryan Murphy, a temelji se na Tonyjem nagrađenoj istoimenoj drami. Bomer je nagrađen Zlatnim globusom i Nagradom po izboru filmskih kritičara za sporednu ulogu u televizijskoj miniseriji te je nominiran za nagradu Emmy za ulogu Felixa Turnera. Također je glumio u SF dramediji Svemirska postaja 76 s Liv Tyler i Patrickom Wilsonom.l Tim Dekay (Peter Burke)Tim DeKay glumi u serijama Zločinci u odijelima, Cirkus i Reci mi da me voliš. DeKayeva filmska karijera uključuje filmove Ulovi Smarta, Izbrisani, Miroljubivi ratnik i Ubojica pod kontrolom u kojem je glumio s Rayem Liottom i Willemom Dafoeom. Također je snimio nezavisni film Welcome to the Neighborhood i kritički hvaljeni Big Eden. Usto je glumio u filmovima Operacija Swordfish i Kad bi zidovi mogli pričati.l Tiffani Thiessen
(Elizabeth Burke)Tiffani Thiessen glumi Elizabeth Burke u originalnoj seriji USA Networka Zločinci u odijelima. 2014. posudila je glas vještici Misty u animiranoj seriji Jan i Pirati iz Nigdjezemske, a glumi i Chelsea u božićnom filmu Sjeverni pol. Thiessen je američka televizijska i filmska glumica. Svestrana izvođačica, pokazala je svoj talent od komedija do drama u nizu filmskih i televizijskih uloga. Od komedije Woodyja Allena Hollywoodski svršetak do serije Beverly Hills 90210, Thiessenina karizma neprestano pokreće njezinu karijeru i pritom stječe naklonost milijuna obožavatelja širom svijeta.l Willie Garson (Mozzie)Willie Garson glumi Mozzieja u seriji USA Networka Zločinci u odijelima.Talentiranom Garsonu rijetko uzmanjka posla jer smo ga imali priliku gledati u više od 250 epizoda različitih serija i više od 70 igranih filmova. Neobičnim izgledom ćelavca s naočalama osvojio je obožavatelje serije Seks i grad u kojoj je igrao Stanforda Blatcha, Carriena najboljega prijatelja gaya. Također ga znamo kao Henryja Coffielda iz Njujorških plavaca, a s HBO-om i Davidom Milchem surađivao je u seriji John iz Cincinnatija. N.Vek.
Možda ste propustili...

NASTAVAK PRIČE O VELIKOJ CARICI

Katarina Velika - Uzlet

PORTRET ŠVEDSKOGA GLAZBENIKA

Avicii: Istinite priče