Regija
BESPLATAN KONCERT

Valentinovo uz Poseganu i “zlatni pir”
Objavljeno 13. veljače, 2020.
POŽEGA - Požežani će si Valentinovo moći uljepšati s dva događaja: TS Posegana održat će koncert u Gradskom kazalištu, a za bračne parove s 50 i više godina bračnog staža organiziran je tradicionalni susret u dvorani Vatrogasnog doma. "Grad je prihvatio objeručke inicijativu Posegane kako bi građanima poklonili ovako lijep koncert", rekao je gradonačelnik Darko Puljašić.

TS Posegana valentinovski koncert održava svake dvije godine, a prethodni je održan u Osijeku. Kako je rekao Saša Botički, koncert je zamišljen kao presjek dosadašnjeg rada, a gost Posegane je Pero Galić iz Opće opasnosti. Koncert će trajati oko dva sata, a ulaz je besplatan. "Izvodit ćemo svoje pjesme i obrade nekih poznatih. Specifičnost je da ćemo izvesti novu pjesmu ‘Sve što želim to si ti‘, a na koncertu ćemo snimiti i spot", najavio je Ivan Karadža.

Grad godinama priređuje susret bračnih parova s 50 i više godina braka. U dvorani Vatrogasnog doma okupit će se oko stotinu parova, koji uz zajedničku večeru i prikladan dar zajedno žele proslaviti Valentinovo. B.S.T.
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

KRŠENJE ODREDBI KRIZNOG STOŽERA ILI NE?

Župnik pozvao vjernike da donesu jelo na blagoslov

2

DAVOR CUKOR, VLASNIK OBRTA “SODA” KOJI POLAKO GUBI TEREN:

Radije mirno spavamo nego da se zbog nas netko razboli

3

ŽUPANIJSKI STOŽER CIVILNE ZAŠTITE

U Vukovarsko-srijemskoj županiji tri nove pozitivne osobe