Osijek
DANI OTVORENIH VRATA FITNESS-CANTARA

Vježbajte, učinite dobro za zdravlje!
Objavljeno 13. veljače, 2020.
Gradski savez za sportsku rekreaciju "Sport za sve“ Osijek, u suradnji s fitness-centrima grada Osijeka, i ove godine organizira Dane otvorenih vrata fitness-centara. Održavat će se od ponedjeljka, 17. veljače, do nedjelje, 23. veljače. Građani će moći besplatno posjetiti gotovo 30 fitness-centara u Osijeku. Ova se aktivnost organizira u sklopu projekta "Zdravko je krenuo", čiji je osnovni cilj poticati građane na aktivno bavljenje sportskom rekreacijom. Projekt je namijenjen svim dobnim skupinama, odnosno svim građanima, neovisno o njihovoj tjelesnoj kondiciji i za sve je sudionike potpuno besplatan.


Popis svih fitness-centara koji sudjeluju u ovome projektu moguće je pronaći OVDJE. Pozivaju se svi građani koji imaju želju posjetiti određeni fitness-centar i provjeriti što imaju u svojoj ponudi da iskoriste ovih tjedan dana i učine nešto dobro za svoje zdravlje. Dovoljno je samo kontaktirati fitness-centar koji žele posjetiti i provjeriti u kojim terminima mogu doći i sudjelovati u besplatnim treninzima. Ponuda treninga različita je od fitness-centra do fitness-centra. Svi detalji vezani uz ovu aktivnost te uz projekt "Zdravko je krenuo" dostupni su na Facebooku i Instagram profilu @sportzasveosijek.

Po dolasku u fitness-centar građani će se upisati u evidencijsku listu, na temelju čega će steći pravo na “Zdravkovu” člansku iskaznicu i naljepnicu za sudjelovanje u ovoj aktivnosti. Građani koji budu željeli skupljati naljepnice, naljepnicu za Dane otvorenih vrata fitness-centara moći će preuzeti po završetku aktivnosti u sjedištu Saveza na adresi Istarska 1, Osijek (Srednjoškolsko igralište). Svakog mjeseca održava se jedna aktivnost u sklopu projekta "Zdravko je krenuo", a svi građani koji skupe šest naljepnica u godini sudjeluju u završnom izvlačenju u kojemu "Zdravko" vrti svoj sportski bubanj i proglašava dobitnike brojnih sportskih nagrada, poput paketa ulaznica za bazene, ulaznica za nogometne utakmice, članarina u fitness-centrima i sportskim klubovima, sportske opreme i mnoštva drugih, doznajemo od Davida Ivančića, asistenta na projektu "Zdravko je krenuo". I.R.G.
Možda ste propustili...

ŽUPANIJA POMOGLA U ORGANIZACIJI TERENSKE NASTAVE

Učenici livanjskog kraja u Vukovaru

PROJEKT OSJEČKO-BARANJSKE ŽUPANIJE ZA SREDNJOŠKOLCE

Prijavite se za “Učeničko poduzetništvo”

ROBERT SEMEŠI KOORDINATOR U MKD-U NÉPKÖR

"I ti možeš naučiti mađarski, hrvatski je neusporedivo teži"

Najčitanije iz rubrike