Mozaik
ULAZNICE U PRODAJI ZA 26. VELJAČE

Klapa Rišpet rasprodala prvi nastup u dvorani Lisinski, pa će održati još jedan koncert
Objavljeno 13. veljače, 2020.
Glasovita Klapa Rišpet, jedna od naših najpoznatijih klapa, prije nekoliko mjeseci oduševila je svoju brojnu publiku viješću kako početkom godine sprema dva velika koncerta za sve svoje obožavatelje. S obzirom na to da na njihove stihove i dalmatinske note prožete emocijama gotovo nitko ne ostaje ravnodušan, od početka je bilo očito kako su pred sretnicima koji su na vrijeme nabavili karte, zasigurno nezaboravne večeri s potpisom "Dalmatinskih slavuja", kako ih publika zove od milja.

Poznati po dalmatinskom temperamentu i prekrasnim pjesmama, što iz godine u godinu rezultira iznimnom potražnjom karata za njihove nastupe i ove je godine gotovo mjesec dana uoči prvog od dva planirana koncerta, onoga zakazanog za 25. veljače u dvorani Lisinski u Zagrebu, rasprodana i posljednja ulaznica za emotivni spektakl koji spremaju. Vijest da neće moći nazočiti nastupu svojih omiljenih izvođača razočarala je brojne obožavatelje njihova rada i djela, zbog čega su slavuji odlučili svim svojim obožavateljima priuštiti priliku da ipak podijele s njima radost pjesme i života na dodatnom koncertu koji klapa Rišpet najavljuje dan nakon, također u dvorani Lisinski u Zagrebu, tj. 26. veljače i ulaznice su u prodaji.

Ovakva pomama već polako postaje tradicija s obzirom na to da su i prošle godine također raspjevali metropolu u dva uzastopna termina. Svojim kultnim hitovima poput "Šta mi ljube oćeš kazat", "Prsti zapleteni", "Mislin samo na te" te brojne druge i ove će godina publika pjevati kao jedno. Na pozornicama će im se pridružiti i brojni renomirani gosti i prijatelji koji će svojim nastupima dodatno uveličati svaki od koncerata.

- Sve ćete nas zajedno moći vidjeti 25. veljače na pozornici Lisinskog i 7. ožujka u Areni u Splitu, uz neka posebna pojačanja na bini za ovu prigodu! Dakle, sve je spremno i jedva čekamo, a očekuju vas još i iznenađenja, Neno Belan i Giuliano uz nas u Zagrebu i Doris Dragović i Zorica Kondža uz nas u Splitu - izjavljuje Pero Kozomara.

Klapa Rišpet će nastupiti i na domaćem terenu, zbog čega su posebno uzbuđeni. Naime, nakon Lisinskog zakazan je veliki koncert u Spaladium Areni u Splitu, prijestolnici "pisme". S obzirom na to da je koncert u Splitu zakazan za 7. ožujka, dan na koji se obilježava i slavi ljepši spol, savršena je prigoda za provod s prijateljicama, ili pak prilika da svojoj dragoj uz najljepše ljubavne pjesme pokažete koliko vam znači.

Tanja Kvorka
Nakon Lisinskog, za 7. ožujka je zakazan koncert u Spaladium Areni u Splitu, prijestolnici “pisme”
Najčitanije iz rubrike