Mozaik
VELIKI USPJEH PJESME “ZA GENERACIJU”

Pjesma Gorana Karana
hit je mjeseca siječnja
Objavljeno 11. veljače, 2020.
Pjesma Gorana Karana, "Za generaciju", najslušanija je pjesma zabavnog žanra u mjesecu siječnju. Uz sunčane kadrove i vedru melodiju, pjesma je osvojila srca slušatelja diljem Hrvatske koji već niz godina prate tog velikog dalmatinskog pjevača.

- ‘Za generaciju‘ nova je pjesma o starim ljubavima. Ona pjeva o dragim ljudima koje odavno znamo i zauvijek volimo. To je glazbeno utočište, živa uspomena na mjesto kojemu pripadamo srcem i dušom. I, bez obzira na živote kakve vodimo, ta je istina naša najdraža zajednička tajna. Zato je ‘Za generaciju‘ prilika da srcu natočimo kap tog dobrog starog vina i da, bar na jedan neprocjenjiv trenutak, ponovo doživimo najbolje dane - priča Karan o svojoj pjesmi.

Prisjetimo se i ovogodišnjeg uspjeha ovog našeg pjevača koji je treći put u povijesti Splitskog festivala, zajedno s Tedijem Spalatom i klapom Sv. Juraj HRM, odnio nagradu žirija i publike za pjesmu "Kuća naše pisme". Jučer je u Koncertnoj dvorani Vatroslava Lisinskog održan donatorski koncert Hrvatske lige protiv raka pod nazivom "Kuća naše pisme", gdje je Goran Karan s gostima izveo svoje najveće hitove u ovu plemenitu svrhu.

Prvi na listi zabavnih hitova emitiranih na radijskim postajama u siječnju, ovaj je singl predstavljen ujedno i na CMC televiziji. Zabavni hit mjeseca siječnja otkriven je u emisiji Ritam zabavne glazbe Powered by HDU, koju premijerno možete pogledati svakog prvog četvrtka u mjesecu, a reprize i liste Top 10 zabavnih hitova tijekom cijelog mjeseca. Uz Gorana Karana, na listi su se našli i Klapa Rišpet, Luka Basi i Marko Škugor i drugi. Cjelokupni popis zabavnih hitova temelji se na listi HR Top 40, jedinoj službenoj i sveobuhvatnoj listi radijskog emitiranja u Hrvatskoj. T.K.
Najčitanije iz rubrike