Regija
ĐURĐENOVAČKI RIBIČI I ZA OVU GODINU PLANIRAJU BROJNE AKTIVNOSTI

Uređivat će dom, obnoviti mostove, poribljavati
Objavljeno 9. veljače, 2020.
ĐURĐENOVAC


U ribičkom domu kod ribnjaka Švajcerija u Đurđenovcu održana je redovita godišnja skupština Športsko-ribolovnog društva Đurđenovac. Skupštinu je otvorio predsjednik ŠRD-a Vitomir Strakoš, pozdravivši nazočne članove i goste. U izvješću o radu istaknute su radne akcije na uređenju okoliša ribičkog doma i ribnjaka. Akcije su bile usmjerene na košnju trave i uređenje nasipa ribnjaka. Đurđenovački ribiči protekle su se godine istaknuli i u izradi nadstrešnica te ostalih objekata oko ribičkog doma. Predsjednik Vitomir Strakoš osvrnuo se i na dobru suradnju s Općinom Đurđenovac te zahvalio svim članovima na predanom radu.


U planu za 2020. godinu također se namjeravaju nastaviti radovi na uređenju ribičkog doma i ostalih objekata, a obavljat će se i kontrole i popravak ispusta na tablama. Osim tih redovitih aktivnosti, ŠRD Đurđenovac planira poribljavanje ribnjaka s dvije tisuće kilograma konzumnog šarana, obnovu drvenih mostova, postavljanje solarne rasvjete te sadnju sadnica johe i vrbe oko ribnjaka.
U natjecateljskoj 2020. godini ŠRD Đurđenovac u vlastitoj će organizaciji održati četiri kola društvenog natjecanja, imat će natjecatelje u mini ligi Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac, a održat će i nekoliko šaranskih natjecanja. S.F.
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike