Sport
PAKET 24 PREMIJER LIGA

Spačvu čeka još jedan derbi, dolazi Dubrava
Objavljeno 8. veljače, 2020.
U nastavak sezone Paket 24 Premijer lige rukometaši Spačve Vinkovci ušli su desetkovani ozljedama i bolestima. Tijekom pripremnog razdoblja stručni stožer na čelu s trenerom Josipom Mečićem imao je pune ruke posla kako što kvalitetnije spremiti momčad u situaciji kada svaki dan na treninzima netko od igrača nedostaje. Nije bilo lako raditi u takvim uvjetima, a Spačvi naruku ne ide ni raspored natjecanja, jer odmah u nastavku prvenstva igraju derbije. Prvi je bio u Velikoj Gorici, gdje su izgubili, a ove subote igraju na domaćem terenu i dolazi im jaka Dubrava, trenutačno drugoplasirana momčad Premijer lige. Uoči derbija Vinkovčani znaju da neće biti lako, ali optimistično najavljuju kako ih zanimaju samo dva boda.

- Ti su nam bodovi jako važni u borbi za Ligu za prvaka i samo o tome razmišljamo. Sreća, momčad se ekipirala i gotovo svi igrači su na okupu. Osim Radovića, koji još nije zaliječio zglob, ostali bi trebali biti u konkurenciji za današnji susret. Dva boda nam trebaju kako bismo bili bliže Ligi za prvaka, momčad je toga svjesna i idemo dati sve od sebe, pa ćemo vidjeti za što će to biti dovoljno. Dubrava je jaka, ali vjerujem da možemo dobiti. Bit će to teška utakmica protiv teškog suparnika, ali odigrali smo dosta takvih i u njima pobjeđivali - kaže trener vinkovačkih rukometaša Josip Mečić.

Utakmica Spačva - Dubrava igra se danas (subota) od 19 sati u sportskoj dvorani Osnovne škole "Bartol Kašić". Ostali parovi 14. kola: Zamet - Dubrovnik, Varaždin 1930 - Gorica, Umag - Poreč (subota) i Bjelovar - Sesvete (nedjelja). A. Grgić
Možda ste propustili...

HRVATSKA FUTSAL REPREZENTACIJA IGRA ZA ODLAZAK NA SP

Idemo se plasirati u Uzbekistan!

JEDINSTVENA KADETSKA KOŠARKAŠKA LIGA

Subotnja predigra prigoda za popravni

Najčitanije iz rubrike