Sport
PRIJATELJSKE NOGOMETNE UTAKMICE

Bogat program, Mitu predvodi “metalce”
Objavljeno 8. veljače, 2020.
Slavonski nogometni klubovi nastavljaju pripremne utakmice, a ovoga će vikenda biti vrlo bogat program, u akciji su drugoligaši, trećeligaši, ali i klubovi iz nižih amaterskih liga.

Nastavljajući seriju pripremnih utakmica za proljetni dio drugoligaške sezone, nogometaši bjelobrdskog BSK-a igrat će danas (subota) protiv trećeligaške momčadi Mladosti iz Ždralova. Toga nekadašnjeg ligaškog konkurenta Bjelobrđani će ugostiti na igralištu Radničkog u Dalju, gdje će susret početi u 15 sati.

Nakon što su u srijedu bili gosti bjelobrdskog drugoligaša, momčad Zrinskog iz Jurjevca u posjet će danas Slavonskom Brodu, gdje će igrati protiv suparnika iz svog ranga natjecanja, lidera Treće HNL "Istok" Marsonije. Taj će se prijateljski susret igrati na stadionu pokraj Save s početkom u 14 sati. Jurjevačkom treneru Josipu Milardoviću bit će to novi i pravi test vrijednosti postojećeg igračkog kadra koji je u jesenskom dijelu prvenstva zauzeo deveto mjesto i želja je sezonu okončati u gornjem domu.

Trećeligaška nogometna momčad Vihora iz Jelisavca gostovat će u subotnje popodne u Osijeku, gdje će ju testirati šestoligaški sastav Elektre. Taj će se prijateljski susret igrati na umjetnom travnjaku Akademije "Krpan&Babić" od 18 sati.

Tijekom tjedna nogometaši Čepina gostovali su u Dardi i izgubili od tamošnjeg istoimenog četvrtoligaša, a popravak dojma i rezultata u subotu će ponovno tražiti u Baranji. U Grabovcu, gdje će trećeligaša testirati vodeći osječko-baranjski prvoligaš, a igrat će se pod svjetlima reflektora jer je početak susreta predviđen u 17 sati. Čepin će u Grabovac, a Bilje će danas na igralištu "Ivica Ranogajec-Beli" (14 sati) ugostiti Dardu.

Zanimljivo subotnje prijepodne trebalo bi biti na ŠC-u "Ante Gotovina", gdje se od 11 sati sastaju Metalac i Vardarac. Za domaćine bi trebao, kao kapetan momčadi, zaigrati povratnik u Osijek, rumunjski nogometaš Dumitru Mitu.

U sklopu priprema za proljetni dio sezone Međužupanijske nogometne lige "Osijek-Vinkovci" međusobnu će provjeru imati Višnjevac i osječka Olimpija. Taj će se (pri)gradski derbi igrati sutra (nedjelja) na ŠRC-u "Višnjevac" s početkom u 15 sati. D. Lekšan
Možda ste propustili...

POBJEDOM ČESTITATI NAVIJAČIMA ROĐENDAN

Napokon smo uhvatili zamah i naravno da ne mislimo sad stati

ODBOJKAŠI S DRAVE IGRAT ĆE ZA NASLOV PRVAKA DRŽAVE

Mursaši dobili majstoricu u Kašteli za reprizu lanjskog finala

SLAVONSKI OBRAČUN U SUPERSPORT PRVOJ LIGI

U srazu sa susjedima motiv nam je još veći

Najčitanije iz rubrike