Osijek
SUSRET UGODE

Gostuje Katica Ileš
Objavljeno 8. veljače, 2020.
U subotu, 8. veljače 2020., s početkom u 12 sati održat će se osamnaesti Susret ugode u organizaciji Udruge za poljepšanje grada "Moj Osijek" i Muzeja Slavonije, u velikoj dvorani Muzeja Slavonije na prvom katu zgrade na Trgu Svetog Trojstva 6.


Taj jedinstveni događaj u Hrvatskoj započet je prema zamisli pokojnog prof. dr. sc. Antuna Pintarića i u izvedbi Udruge "Festina lente", kojom je predsjedao, još 2002. godine, a naša je udruga 2017. nastavila tu lijepu tradiciju gradskih neobveznih susreta te je u ovih osamnaest godina održavanja ugošćeno dvjestotinjak gostiju koji su svojim radom i djelom zadužili naš grad, ali i državu.


Gošća će biti cijenjena i proslavljena sportašica našega grada i države, bivša rukometašica RK Osijek Katica Ileš, koja je prva osječka olimpijka, jer je u sastavu reprezentacije bivše države na Olimpijskim igrama u Moskvi 1980. igrala u finalu i osvojila srebrnu medalju, a i jedina je osječka dobitnica hrvatske državne nagrade za zasluge u sportu "Franjo Bučar" za životno djelo.
"Mnoštvo je još zanimljivosti u životu i radu te istaknute sportašice, mnoge anegdote i neznane nam pojedinosti iz života Katice Ileš, pa smo uvjereni da će svim dobrodošlim posjetiteljima svojim gostovanjem ugoditi početak subotnjeg popodneva", ističu organizatori Susreta ugode. E. Nenadić
Možda ste propustili...

UDRUGA NE-OVISNOST KROZ EU PROJEKT OSIGURALA VLASTITE PROSTORE

Mišetić: Ovo će podići kvalitetu i razinu usluge našim korisnicima

NA EVANĐEOSKOM TEOLOŠKOM VELEUČILIŠTU

“Prozori u maštu” za otvaranje Dječje knjižnice

Najčitanije iz rubrike