Regija
INVESTICIJA OPĆINE ZA SIGURNOST U PROMETU

Dobili kružni tok u centru sela
Objavljeno 8. veljače, 2020.
ZDENCI


Općina Zdenci realizirala je još jedan hvalevrijedan projekt koji će puno značiti prije svega za sigurnost ljudi u prometu, a potom i vozačima pojednostaviti prometovanje kroz središte mjesta. Naime, izgrađen je prvi kružni tok u središtu Zdenaca.


- Riječ je o sjecištu Kolodvorske, Ulice braće Radić i Ulice Josipa Jurja Strossmayera. Riješili smo velik problem ovoga raskrižja. Vrijednost ove investicije je oko 500 tisuća kuna, a krenulo je zajedničkom suradnjom Virovitičko-podravske županije, Županijske uprave za ceste i nas kao općine. Mještani znaju kako je dio raskrižja bio dosta nepregledan i nezgodan za prometovanje i zato je ovaj potez bio iznimno važan. Prije svega nam je važna sigurnost naših sumještana, a onda i nesmetano prometovanje kroz mjesto - rekao je načelnik općine Zdenci Tomislav Durmić. Županije je bila partner na ovom projektu.


- Kružni tok je doista bio prijeka potreba u središtu Zdenaca i drago mi je da je i taj segment sigurnosti mještana riješen - rekao je župan Igor Andrović.
- Već smo ranije postavili usporivače na tom mjestu, a evo sada je sve finalizirano izgradnjom kružnog toka. Presretan sam kada nešto uspješno realiziramo za dobro naših mještana - zaključio je načelnik Durmić. V.G.
Možda ste propustili...

NA NATJEČAJU 254 UČENIČKA RADA IZ RH

Odabrani najbolji šeširi osnovaca

ZAVIČAJNI KLUB "GACKA"

Bizovački Ličani u KD-u Lisinski

SUFINANCIRALO MINISTARSTVO SPORTA

Otvoren je višenamjenski teren NK-a Suhopolje

Najčitanije iz rubrike