Osijek
PLIVAČI IZ DELFINA

Dobri rezultati s “Croatia Opena”
Objavljeno 28. siječnja, 2020.
Prošlog vikenda, već deveti put, na 50-metarskom bazenu u Splitu održano je prvenstvo Hrvatske u paraplivanju "Croatia Open", uz sudjelovanje oko 110 natjecatelja iz 14 hrvatskih klubova i osam europskih reprezentacija!

Ovo natjecanje nije moglo proći bez osječkih natjecatelja okupljenih oko Plivačkog kluba osoba s invaliditetom Delfin. "Naši plivači Patrik Šandor Horvat, Matej Karačić Šoljić, Tomislav Benkotić, Rebeka Glavaš, Denis Lenger, Filip Nelović i Marko Šilović, ostvarili su zapažene rezultate, a ostali natjecatelji iz kluba popravili su vremena, a poneki isplivali osobne rekorde", izvjestit će u ime kluba Snježana Benkotić.

Evo i pojedinačnih rezultata - u juniorskoj konkurenciji Patrik Šandor Horvat bio je prvi na 50 metara leđno te drugi u disciplinama 50 m slobodno i prsno. Matej Karačić Šoljić bio je dva puta treći, na 100 m slobodno i 50 metara leđno. Rebeka Glavaš bila je tri puta druga, na 100m leđno, 50 slobodno i leđno. Tomislav Benkotić bio je drugi na 50 metara leđno i treći na 50 m slobodno.

- U starijim seniorima rezultate su zabilježili Denis Lenger, Filip Nelović, Marko Šilović. Filip je bio zlatni na 100 prsno te brončani na 100 slobodno. Denis je osvojio srebro na 50 m leđno i slobodno te na 100 m slobodno. Marko je osvojio srebro na 50 m leđno. U ukupnom poretku Rebeka Glavaš imala je broncu na 100 m leđno i 50 m slobodno, te Patrik srebor na 50 m leđno - kaže Benkotić. Uz nju, pratnja plivačima ovom prigodom bila je i Mateja Radman. D.Ku.
Možda ste propustili...

JEDNI U BIH, DRUGI U ZAGREBU, TREĆI RASUTI PO SVIJETU...

Livnjaci se družili u Parku prinčeva

“OPERA PERDUTA” U ARHEOLOŠKOM MUZEJU

Humanitarni koncert za udrugu “Moje dijete”

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

NA INTERVENCIJI 30 VATROGASACA I SEDAM VOZILA

U velikom je požaru stradala i restaurirana parna lokomotiva odmilja zvana Crnom damom

2

PREDSTAVLJENI NOVI PROSTORI ZAVODA ZA DERMATOLOGIJU I VENEROLOGIJU

Stacionar Dermatologije nakon čak 40 godina ponovno u krugu KBC-a Osijek

3

PTF: OKRUGLI STOL ŽITARICE BEZ GLUTENA

Mnogi ne znaju da boluju od celijakije