Novosti
JEDINA PREŽIVJELA NESREĆU

Djevojka uskoro izlazi iz bolnice
Objavljeno 29. siječnja, 2020.

Doris Cukrov (21), jedina koja je preživjela stravičnu prometnu nesreću u kojoj je poginulo troje mladih početkom ovog mjeseca u Osijeku, uskoro bi mogla izići iz bolnice.


- Pacijentica se dobro oporavlja te se planira otpust iz bolnice na kućno liječenje - doznajemo iz Ravnateljstva Kliničkog bolničkog centra Osijek.


Doris Cukrov bila je u BMW-u u kojem su 4. siječnja poginuli Bruno Barišić (20), suvozač Mihael Horvat (24) i Ena Svalina (25), u Ulici cara Hadrijana u Osijeku. Mladi su u ranim jutarnjim satima krenuli iz ugostiteljskog objekta u Trpimirovoj ulici, a vozač je izgubio nadzor nad vozilom, zbog brzine neprilagođene stanju i uvjetima na cesti. BMW je sletio s ceste i zabio se u drvo, a od siline udara se prepolovio. Vatrogasci, koji su pozvani u pomoć, u spašavanju unesrećenih zatekli su užasan prizor. Od četiri osobe u vozilu samo je Doris pokazivala znakove života, a ostalih troje mladih preminulo je na mjestu nesreće.


Nakon što je Doris zbrinuta u osječkoj bolnici, dr. Ivan Jurić, dežurni anesteziolog, za medije je rekao da je djevojka na respiratoru te da su njezine ozljede teške, ali da je potpuno zbrinuta i liječnici su se nadali dobrom ishodu. "Ima ozljede mozga, prsišta, trbuha, kostiju... Osiguran je dišni put, nadoknađena izgubljena tekućina, a ostalo se prati", kazao je dr. Ivan Jurić te dodao da su obavljene samo manje intervencije šivanja te repozicija iščašenog ramena.


Zbog stravične prometne nesreće u kojoj su život u sekundi izgubile tri mlade osobe 7. je siječnja u Osijeku bio proglašen dan žalosti, a postavljala su se i pitanja društvene odgovornosti mladih i njihovih roditelja.
Nakon nesreće saznalo se i da je mladi Bruno Barišić vozio bez položenog vozačkog ispita. Razna su bila nagađanja o tome što se dogodilo te noći i ranog jutra i tko je odgovoran, no što je istina i što se prije nesreće točno dogodilo, policija utvrđuje istragom. Na žalost, ni jedna istina neće vratiti tri izgubljena mlada života. S.Lacić
Možda ste propustili...

KINESKE VLASTI NADAJU SE DA JE EPIDEMIJA U OPADANJU

Pada broj umrlih od koronavirusa

Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

IZMJENE ZAKONA IPAK NISU IZGLEDNE

Obveza uzdržavanja unuka neće biti ukinuta

2

IT TVRTKA S AMERIČKIM KLIJENTIMA

Vukovarska tvrtka radi na projektima koji pomažu ljudima

3

KRUNISLAV OLUJIĆ:

Glavaš nije imao veze s ubojstvima