Regija
RŠU UDICA

Raste članstvo - danas imaju već 234 člana
Objavljeno 27. siječnja, 2020.
DONJI MIHOLJAC

Ribolovno-športska udruga Udica Donji Miholjac održala je redovitu godišnju skupštinu. Predsjednik Miroslav Molnar istaknuo je kako udruga raste iz godine u godinu, a tako je bilo i u protekloj, kada su evidentirana 22 nova člana. U svom članstvu udruga ima 234 člana, a u protekloj godini nastavila je uređivati svoje matične vode i objekte. Udruga je u protekloj godini obavila poribljavanje šaranom i amurom, a tijekom zime planira se poribljavanje deverikom. Naglašeno je kako raste broj prodanih dnevnih dozvola, a ribočuvarska služba povećana je za tri nova ribočuvara.

Tajnik Zajednice športsko-ribolovnih udruga Donji Miholjac Željko Macanić napomenuo je da se od sljedeće godine uvodi kupnja dozvola elektroničkim putem, a bit će obvezno zanavljanje ribičkog ispita.

U sportskom dijelu RŠU Udica, koji se natječe u II. ligi Istok Hrvatskog športsko-ribolovnog saveza te u županijskim i državnim kupovima, najveće je uspjehe ostvario u casting natjecanjima. U ovoj godini ekipa RŠU-a Udica ponovno će braniti boje Hrvatske na Kupu jadransko-podunavskih zemalja u Sjevernoj Makedniji.

Skupštinu je pozdravio i rad udruge pohvalio gradonačelnik Donjeg Miholjca Goran Aladić, zaželjevši uspješne rezultate u natjecateljskom dijelu, ali i na očuvanju okoliša i čuvanju čistoće ribolovnih voda kao važnog turističkog potencijala grada.
S. Fridl
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana
1

ČAK 154 JAHAČ(IC)A NAJAVILO JE 53. ŠOKAČKO SIJELO

Pokladno jahanje u Županji donijelo je i nogomet u RH

2

NAJSTARIJI ZALJUBLJENI BELIŠĆANI PROSLAVILI ZLATNI I DIJAMANTNI PIR

Njima je svaki dan - Valentinovo

3

POKLADNO JAHANJE

Topot konja odzvanjao vinkovačkim ulicama