Osijek
OTVOREN KNEDLA BAR

U Gđici Knedlici 18 vrsta okruglica
Objavljeno 24. siječnja, 2020.
Osječka gastroscena od petka je bogatija za Knedlicu, jedinstveni knedla-bar u Prolazu Julija Benešića. Gđica Knedlica, kako joj tepaju, nudi 18 vrsta slatkih i dvije vrste slanih knedli, zarazno se smije i omiljena je u društvu. Voli jesti i nikada ne odbija zalogaj. Ima mnogo prijatelja i jako je pažljiva prema njima. Kažu da bira samo vrhunske namirnice za svoje ukusne pripravke, među kojima su, osim knedlica i čokoladne torte, cheesecake, ali i tost-sendviči, tortilje, salate, juhice, kava, sokovi...


- Svi koji nas poznaju, znaju da smo vlasnici American Bara Dollar i Craft Rooma u njegovu dvorištu, kao i to da je naša priča uvijek bila drukčija od drugih. Uvijek smo bili ti koji su donosili nekakve novitete u grad, pa smo tako i ovdje htjeli napraviti nešto što je drukčije, ali i dalje domaće. Tu nam se knedla pokazala idealnom i jednostavno smo odlučili napravili knedla-bar - rekla nam je Anita Žagar-Brodar, voditeljica marketinga tvrtke 4F d.o.o.


Knedlica u ponudi okruglica, od onih klasičnih sa šljivama i marelicom, nudi i voćne knedle s jagodom i malinom kombinirane s crnom ili bijelom čokoladom. Tu su i slane knedle, meksikana, tartufi, sir/ajvar te veliki specijalitet ovog podneblja - germ-knedle.

- To je knedla koja je iznimno dobro prihvaćena u ovom podneblju, a bit će sezonskog karaktera. Znači, pripremat će se isključivo tijekom zimskog razdoblja. Osim knedla, nudit ćemo i izuzetne belgijske čokolade kakvih nema u gradu, crne, mliječne i bijele. Tu su i tost i klasični sendviči, tortilje, tramezzino-sendviči, koji su specifični i drukčiji, sve pripremljeno vrhunskim namirnicama - ističe Anita Žagar-Brodar. I. Alilović
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike
DanasTjedan danaMjesec dana