Osijek
CENTAR OSOBNE MOĆI

Besplatno vođena meditacija i relaksacija
Objavljeno 24. siječnja, 2020.
Centar osobne moći, u subotu, 1. veljače 2020. organizira besplatnu vođenu meditaciju “Meditation is hanging out with your soul!”.

Svakodnevni ubrzan ritam i način život često nam ne dopušta dovoljno vremena koje ćemo svjesno pokloniti sebi i svom unutarnjem biću. U moru informacija kojima smo svakodnevno izloženi često zapostavljamo kontakt sa sobom, svojim tijelom i osjećajima.

Za sve zainteresirane koji se želite ponovno konektirati sa sobom i pokloniti si malo više pozornosti, Nikolina Lukačević, voditeljica yoge pripremila je besplatnu vođenu meditaciju i relaksaciju koja će se održati u dvorani Olimp, prolaz Josipa Leovića 11.

Zainteresirane osobe trebaju se prijaviti zbog ograničenog broja mjesta u dvorani na: facebook.com/svjesnogibanje.yoga/ ili e-mail: nikolina.vrban@gmail.com. Osim toga, u Centru osobne moći napominju kako se polaznici trebaju toplo obući i prema potrebi ponijeti dekicu. Iako je vođena meditacija besplatna, treba podmiriti troškove najma dvorane, tako da svaki polaznik treba donirati 20 kuna.

Također u Centru osobne moći napominju kako nije potrebno nikakvo prethodno iskustvo s tehnikom meditacije.
E. Nenadić
Možda ste propustili...
Najčitanije iz rubrike